Arama

efsaneerol - avatarı
efsaneerol
Ziyaretçi
26 Haziran 2008       Mesaj #2616
efsaneerol - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BrookLyn adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle Ek'teki Dosyayı İndirin...

Sırası ile ;

• Virüs'ü Temizlemek İçin sil_22012008.bat isim'li dosyayı çalıştırın...
  • klasor_secenekleri_gizli_ozelligi_secilebilsin.reg isim'li dosya ise araçlar klasör seçeneklerinde gizli dosyaları göster seçeneği işaretlenince tekrar gösterme seçili durumda olma problemini giderir.
  • Gizli dosyaların gizlilik özelliğini aktif etmek için gizlilikaktifolsun.bat dosyasını gizli dosyanın bulunduğu sürücüye kopyalayıp sonra çalıştırın.

Masaüstünde yada C sürücüsünde çalıştırırsanız tüm C gizlileri açar. Sistem dosyalarınıda aktif etmeye çalışır...

Saygılar

Dediginiz virüs temizleme programını indirdim İçindeki sil_22012008.bat dosyasını calıstırdım calıstırınca biraz tarama yapıyor tarama bitmeden hata veriyor ve bilgisayar kapanıyor
Bilgisayar tekrar acılınca
klasor_secenekleri_gizli_ozelligi_secilebilsin.reg isim'li dosya yı calıstırdım o da- kayıt defteri duzenleme, yoneticiniz tarafından devre dışı bırakılmıstır- diyor.ve acmıyor
Sonra gizlilikaktifolsun.bat dosyasını çalıştırdım.O calıstı bilgisayardaki tum gizli dosyaları gosteriyor.
Şimdi benim sorunum bilgisayarın en bastaki araclar menusundeki dosya gizleme gizli dosyaları gostern gorunum bolumu yok acaba benimm bunu eski hale getirmem için ne yapmam lazım
Ayrıca ilgi gosterdigin için sagolun.