Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Tek Mesaj #212

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Haziran 2008       Mesaj #212
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (27.06.2008)
Bugün işyerinizde biraz daha gayret göstermeniz gerekebilir. Temponuzun düşük olması nedeniyle sizinle birlikte olan kişileri de yavaşlatıyorsunuz. Ne yaparsanız yapın hızınızı yükseltmek zorundasınız. Maddi açıdan şanslı bir gündesiniz. Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin. Eğer siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğe karşı, bilinçaltı seviyenizde büyük bir öfke birikimi olabilir. Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz. Evli bir insansanız ve şu aralar eşinizle bazı sorunlarınız varsa ilişkilerinizi yeniden düzene sokmak için uygun bir gün olabilir. Ancak bunun için bazı şeylerden de fedakarlık yapmanız gerekebilir. Bir dostunuzla karşılabilir veya bu kişiden bir haber alabilirsiniz. Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.


Aşk Yaşamı Günlük Burç Yorumu (27.06.2008)
Aşkı birtakım mecburiyetlerle çevrelemeniz partnerinizden çok sizi yoruyor. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz.
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu (27.06.2008)
Kendinizi son zamanlarda yalnız hissediyor ve bu durumu anlamaya çalışıyorsunuz. Biraz da kendi içinize bakmalısınız. Belki de nedeni sizin kendinizi her şeyden soyutlamanızdır.