Arama


c0lin - avatarı
c0lin
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #16
c0lin - avatarı
Ziyaretçi
Electronic Arts'ın her yıl geleneksel olarak çıkardığı serinin bu yılki oyunu NBA Live 09 için kapak yıldızı belli oldu. İpucu: San Antonio Spurs'a oynuyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da NBA Live'ın kapağında başarılı bir basketbolcu yer alıyor. Bölgesel olarak İspanya'da Pau Gasol (LA Lakers), İtalya'da Andrea Bargnani (Toronto Raptors) ve İngiltere'de Luol Deng (Chicago Bulls) yer alırken, bu ülkeler haricinde ise San Antonio Spurs'un başarılı gardı Tony Parker NBA Live 09 kapağını koruyacak.

Tony Parker Gururlu

Daha önce beş yıl üst üste NBA Live Fransa kapağında yer aldığını ve basketbola başladığından beri bu oyunu oynadığını söyleyen Tony Parker, "Şimdi ise dünya çapındaki bir kapakta yer almak Avrupalı bir oyuncu olarak müthiş bir gurur kaynağı." şeklinde sözlerini tamamlıyor.

Diğer EA oyunları gibi neredeyse tüm platformlara 14 Ekim'de çıkacak olan NBA Live 09, yeni Pick and Roll kontrolü, savunma kilidi kontrolü, hızlı crossover hareketleri gibi özellikleriyle oyun sistemine köklü yenilikler getirmeyi hedefliyor. Oyunun şüphesiz en çok ilgi çeken özelliklerinden biri de 5'e 5 online maçlar yapılabilecek olması.


nba tony parker

Bilgi İçin: NBA Live 09