Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
30 Haziran 2008       Mesaj #24
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Su Ferahlığı

su0
Havalar öyle sıcak ki, bir yandan makyajımız akmasın diye uğraşıyor, bir yandan saçımızı bizi en az terletecek şekilde toplamaya çalışıyor, bir yandan da en ince kıyafetleri seçmeye çalışıyoruz. Ama dikkat etmemiz gereken bir başka önemli unsur var ki, o da yüzümüzü bu sıcağa karşı korumak ve çatlaklara izin vermemek. Sıcak günlerdeki sıkıntımızı anlayan kozmetikçiler bizi ferahlatacak, yüzümüzün ihtiyacı olan nemi sağlayacak her türlü ferahlatıcı ürünle yine karşımızdalar. Su mucizesinin kullanıldığı ürünler bugünlerde imdadımıza yetişiyor.
su1
Too Faced'in Frozen Lotion adlı ürününü cildinize sürdüğünüz an buz tanecikli etki ile ferahlıyorsunuz. Siz sıcaklarla vedalaşırken. Cildiniz de neme doyup, kuruluğun oluşturacağı çatlaklara savaş açıyor. Ürünü güzellik marketlerinden 65.90 ytl'ye satın alabilirsiniz.
su2
Biotherm ise Eau Pure adlı parfümü ile bir hayli "cool". Parfüm içeridği mineraller ile hem cildi besliyor, hem de ferahlatıyor. Mis gibi kokusu ise sadece sizi değil, çevrenizdekileri de mutlu ediyor. Biotherm Eau Pure'ü güzellik marketlerinden 85 ytl'ye satın alabilirsiniz.
su3
Dior ise bu yaz günlerinde cildinizin en büyük gücü. Güneşin ışınları yüzünüze vurdukça, Hydra Action kuruyan cildinizi tekrar su ile buluşturuyor. Dior Hydra Action nemlendiricinin fiyatı ise 87 ytl.