Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
30 Haziran 2008       Mesaj #2646
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
PiSiK0PATR adlı kullanıcıdan alıntı

Bir Vürüs Sanırım Daha Öncede Olmuştu Biraz Araştırma Yaptım Ve Bazı Sonuçlar Elde Ettim Virüs Flash Bellekten Bulaştı Ve Masa Üstünde Başlat Ve Hiçbir Simge Görünmüyor Ctrl + alt + delete le burayı açtım diğer siteleride öyle bunun nedenini bi forumda şöyle açıklamışlar kasperskynin virüs nedeniyle iexplore klasörünü silmesi gibi birşey sanırım anlatabildim bilinen bi virüstür pcyi ilk aldığım yıllardada girmişti fakat farklı farklı cevaplar var ne yapmam gerekiyor birde buraya danışıyım dedim çoğu kişi çaresiz kalıp format atmış ben formatla uğraşmak istemiyorum vericeğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler Msn Bat

Kaspersky nin Bootable (daha çok format atma CD lerinde geçerli olan ve orada duyulan bir terimdir, Boot ekranı gelmeden önce devreye girerek bilgisayarda işlem yapılmasıdır; yani boot'u kendi gerçekleştirir) olarak çalışan yani oturum gelmeden ve bilgisayarda kullanacağınız herhangi bir program, hizmet veya driver yüklenmeden önce devreye girerek bilgisayarda güvenlik taraması gerçekleştirir (DOS ortamında). Bu programla taratırsanız sorun kalmaz. Ancak dosyalarda büyük bir bozulma olacağını ön görerek sonrasında Windows'u onarmanız sizin açınızdan iyi bir adım olur.

Kaspersky 8.0.0.357 sürümünün bootable olan programı var, ISO formatındadır bu. Nero veya herhangi bir yakma programıyla CD ye yakabilirsiniz.

Not: Kaspersky Bootable CD'yi kullanmak için bilgisayarda illa Kaspersky'nin Anti-virüs veya Internet Security'sini kullanmak gerekmiyor, daha önce dediğim gibi bu Windows'dan bağımsız çalışıyor.