Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Soruyu yanlış bir konuda sormuşsunuz, yine de cevaplamaya çalışayım. Bundan sonra konu seçimini lütfen daha düzgün yapın.
Internet Explorer'da aradığınız araç çubuğunu gizlemiş, araç çubuğu eklentisini devre dışı bırakmış ya da araç çubuğunu bilgisayarınızdan bir şekilde kaldırmış olabilirsiniz. Geri İleri düğmelerinin olduğu çubukta boş bir yerde sağ tıklayın ve yanında bir işaret olmayan araç çubuğu adlarına bakın. Mesela Windows Live Toolbar adlı bir seçenek görebilirsiniz, ona tıklayarak Windows Live Toolbar'ı tekrar görünür kılabilirsiniz. İkinci ihtimal için Internet Explorer'ın "Eklentileri Yönet" penceresinden ilgili araç çubuğu eklentisini tekrar etkinleştirmeyi ya da böyle bir eklentiye dair bilgisayarınızda hiç bir iz kalmadıysa eklentiyi bilgisayarınıza tekrar kurmayı denemelisiniz.
Yanlış sayfaya yazmıştınız, buraya taşıdım.
Herhalde reklamlardan bahsediyorsunuz. Bunları A-patch, Mess-patch gibi yamalarla ya da MessengerDiscovery Live, StuffPlug 3.5 gibi eklentilerle kaldırabilirsiniz. Hepsini forumumuzda bulabilirsiniz.
cevabın için teş. ederim ama araç çubuğu eklentisinden sorunu gideremedim.. dediğin gibi eklentileri yönet pencerisendeki internet explorer'da yüklü olan eklentiler ve internet explorer tarafından kullanılmış olan eklentiler içinde de bulamadım. şimdi eklentiyi tekrar nasıl kurabilirim. ya da başka türlü nasıl halledebilirim..