Arama

Modifiyeli Otomobiller - Tek Mesaj #14

RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008       Mesaj #14
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
FAB Design Mercedes-Benz CL 600 V12 Biturbo

Mercedes Benz’in otomobil sektörüne kazandırdığı son yıldızlarından biri olan yeni CL Sınıfı’nda, FAB Design ruhu her haliyle kendini hissettiriyor.

Alman üreticinin süper coupe’si CL, yenilenmiş yüzüyle eskisinden çok daha dinamik ve karakterli bir dış kabuğa ve konforun üst seviyesini yaşatan bir iç mekana sahip. Özellikle iç mekanda kullanılan ahşap kaplamalar ve açık renk deri döşeme CL’nin içyüzünü de aydınlatıyor. Alışılmış Mercedes konforunun üst düzeyde sunulduğu CL 600 V12 Biturbo kaputun altındaki güç bonkörlüğünü iç tasarımda da hem kullanıcısına hem de yolcularına en iyi şekilde hissettiriyor.
FAB Design tasarımıyla birlikte daha da sportif bir görüntüye ve aerodinamik açıdan geliştirilmiş bir tasarıma sahip olan CL 600 V12 Biturbo modeli, ön tasarımında dikkat çeken kaslı tamponu, sportif marşpiyeler ve geniş hava girişleriyle kaputunun altındaki gücü dışarıya hissettiriyor. Genişletilmiş çamurluklar, hava soğutmalı ve daha iyi duruş mesafesi sunan yeni fren kaliperlerinin ve disklerin yuvası. Arka tasarımında 4 adet spor egzoz CL’nin hırçın karakterini ifade ediyor. CL 600 V12 Biturbo’nun olağanüstü motor verilerine geldiğimizde karşımıza çıkan 650 HP güç ve sadece 1800d/d’de üretilen 1120 Nm’lik tork verileri için fazla birşey söylemeye gerek yok. Herşey ortada. 320km/s maksimum hız ve 4.2 saniyede tamamladığı 0-100 km/s hızlanma verileriyle CL 600 V12 Biturbo’ya FAB Design dokunuşu AMG’ye rakip olabilecek mi?


Son düzenleyen ahmetseydi; 2 Ocak 2015 15:36