değişen bişey yok tu arkadşlarla her zaman ki yerdeydik ama bugün farklıydı evt hemde cok yine içtik eğlendik müzik coşturdu....a oda ne yeni bir av evt güzel bir kız bana dogru gelıyo tanıştık beni başka bi yere davet ettifırsat kaçarmı kabul ettim tabi.gittıgmız yer bizim bara göre daha sakindi herkes cok farklıydı sanki.....................tanıştıgım kız çok heyecanlıydı bi okadar da korkak evt sanki bişey den korkuyor bana şüpheyle bkıyodu...sonra bana içki ikram etti farklı bitat vardı şimdiye kadar hiç öylesini içmemiştim hemenbi başağrısı tuttu sonra kendimi kaybettımuyandıgımdakendimi içi su dolu olan bi küvet te gördüm elimde bi telefon karşıda da rujla yazılmış(BİR ANBULANS ÇAGIR YOKSA ÖLECEKSİN)YAZISINI GÖRDÜM BİŞEY ANLAMADIM HEMEN ARADIM ANBULANS GELDİ DOKTORLAR bana baktı obakışı hiç birzaman unutmayacam ve böbreklerimin alındıgını ögrendim evt obar okız hepsi bi yalan dı sadece organ mafyası anlayacagınız ava gider ken avlandım lütfen herkes kendine cok dıkkat etsin bir şeyin degrini kaybedin ce anlarız lütfen kaybetmeden kııymetini bilin