Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Temmuz 2008       Mesaj #24
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Pürüz Yok

ist0
Kendimizi bildik bileli istenmeyen tüyler başımızın belası oldu. Yazın sıcağında erkekler şortlarını geçiriverip kendilerini serin sulara bırakırken biz ağda derdine düştük. Bir bikini, etek ya da şort giyebilmek için saatlerce uğraştık. Pürüzsüz bir cilt yolunda bunca uğraş yetmezmiş gibi, üstüne her bir ağda darbesinde çekilen acıya bile katlandık. Tam "bitti kurtulduk" derken ağda sonrası ciltte kuruluk ve tahriş ya da birkaç gün sonra yeniden kabusumuz olan tüyler yaz mevsimini bizim için çekilmez hale getirir oldu. Şimdi ise kozmetiğin son harikaları ile bugünler çok geride kaldı.
ist1
Epilasyondan sonra cildiniz tahriş oluyor, kızarıyor ya da kuruyor mu? Durun hemen panik olmayın, Elizabeth Arden epilasyon sonrası mağdurlarını düşündü ve cildi rahatlatmak için özellikle ağda ya da jilet sonrası nem dengesi eşitleyici bir krem geliştirdi. Epilasyon sonrası rahatlatıcı kremin fiyatı ise 69 ytl.
ist2
"Belki bacaklarım biraz daha bronz olsaydı istenmeyen tüyler bu kadar belli olmazdı" mı dediniz? E bunu akıl eden yalnızca siz değilsiniz. Sally Hansen bronzlaştırıcı etkili nemlendiricisi ile hem tüylerin belirginliğini azaltıyor hem de onların çıkmasını yavaşlatıyor. Bronzlaştırıcı, nemlendirici ve yavaşlatıcı özellikleri ile 35 ytl değerindeki Sally Hansen Smooth Glow bir taşla iki değil üç kuş vuruyor. Msn Happy
ist3
İstenmeyen tüylerle ilgili en sinirimizi bozan şey ise henüz yeni alınan tüylerin ilk haftada tekrar sahnelere dönmesi. Ama Epsiva buna da çözüm buldu. Tüy azaltıcı serum kıl köklerinin beslenmesini engelleyerek tüylerin incelmesini ve azalmasını sağlıyor. 39 ytl değerindeki serum düzenli uygulandığında, 60 gün sonunda tüylerde %48 azalma görülüyor.