Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2006       Mesaj #592
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bjk_carsi adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bilgisayara tam anlamıyla format nasıl atılır yani benim bilgisayarda harddisk 3 e bölünmüş bir durumda bunların üçüne de nasıl format atacam
ikinci sorum ise bilgisayara windows kurarken bilgisayarımın hard diskini 3 e tekrar nasıl bölecem ve büyüklüklerini nasıl ayarlayacam ??

Bilgisayarınızın Hardiski 3'e Bölünmüş İse C'ye Windows Kurmanız Önerilir.

Norton Partition Magic İle Hardiskinizi Bölebilir, Birleştirebilir ve Dosyaları Silip Format Atabilirsiniz.!

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/2499-gettonun-program-arsivi.html?highlight=norton+partition

Yukarıdaki Konuda 5 Numaralı Mesaj'dan Programı Temin Edebilir Bilgi Alabilirsin.!

Formatın Nasıl Atıldığınıda Öğrenmek İçin Aşağıdaki Linkte Resimli Anlatımı İnceliyebilirsiniz.

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)

Alıntı
jaws adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba

Benim sorunum internette ki flash larla ilgili.Windowsun son güncellemsinden sonra bazı web sitelerinde (çoğunda) flash butonlar,videolar vs üzerine mouse la gelince "bu denetimi etkinleiştirmek için tıklayın" ibaresi çıkıyor.Zatne tıklamazsan;mesela flash şeklinde bir combo menü ise tıklayıncaya kadar açılmıyor.Objenin etrafı kesikli çizgiler halinde çıkıyor.Sorunun neyden kaynaklandığını anlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Herhangi Bir Flash Kayıt Programı veya Eklenti Kurduysanız Programların Özelliklerine Amaçlarına Göre Bu Durum Ortaya Çıkabilir.!

Bir EKlenti veya Program Varmı Flash İle İlgili ?
Son düzenleyen Blue Blood; 4 Mayıs 2006 18:00 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi