Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #27
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Aşkımsın Limonata

limon0
Limonu sevmeyen neredeyse yoktur. Limonata ezelden beri sıcak yaz günlerinin içeceği, hatta düğün ve nişanların vazgeçilmez ikramı olmuş, limonlu dondurma çocukluğumuzdan beri favorimiz olarak kalmış, kışın limonlu çay bile yavaş yavaş hayatımıza girmeye başlamış, hatta kola ya da sodamızı bile içinde bir dilim limon olmadan içemez olmuşken kim limonu sevdiğini inkar edebilir ki? Şimdi ise yalnızca midemiz değil, yüzümüz, vücudumuz hatta saçımız bile limonun faydalarından nasibini alıyor. Çünkü kozmetik sonunda C vitamini küpü limonun enerjisi ile güzelliğimize güzellik katabileceğimizi farketti.
limon1
Hızlı kilo alıp verdiniz ya da kola ve kahvenin karşı konulmaz cazibesine dayanamadınız; şimdi de selülit ve çatlaklardan mı yakınıyorsunuz? Neyse ki imdadınıza yetişecek limon var. Tautrofen Kalendula limon yağı ile cildinizin kaybolan esnekliğini geri getiriyor. Ürünün fiyatı ise 97 ytl.
limon2
Nivea da meyve özlerinde saklı vitamini ve bu vitaminlerin cildi canlandırıcı özelliğini keşfetmekte geç kalmamış. C vitamini içeren meyve özlü canlandırıcı maskesi cildinizi nemlendiriyor ve ferahlatıyor. İki kullanımlık maskenin fiyatı ise 4.50 ytl.
limon3
Peki saçlarımız limondaki gizli cevherden mahrum mu kalsın? Paul Penders buna izin vermiyor, limonlu saç kremi ile saçlarınızı hem yumuşacık hem de hiç olmadığı kadar parlak yapıyor. Bu organik saç kreminin fiyatı ise 32 ytl.