Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #2686
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dj_oznur_0106 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar bılgısayarda yenı actıgımda karsımdaaa bu cıkıyoo ne yapmak lazımm...

Bilgisayarınıza zararlı içerik bulaşmış ve siz bu zararlıyı silmişsiniz ancak bu malware kendini bilgisayarın açılmasında başlattığı için her oturum açıldığında bu uyarıyı görürsünüz. Bunu da kaldırmak için şu adımları deneyin; Başlat > Çalıştır > msconfig > açılan pencereden üstteki sekme olarak Başlangıcı seçin ve buradaki listeden amvo.exe yle ilgili onay kutusunu boşaltın, tamam veya uygula diyerek kapatın. Bilgisayarı yeniden başlatmanıza gerek yok, sonraki oturumda bir daha görmeyeceksiniz.

Alıntı
efsaneerol adlı kullanıcıdan alıntı

benim bir tane QRITE RN-3500 MARKA webcamım var.Ama webcamı calıstıramıyorum bilgisayar onu goruyor ama calısması için program bulamıyor acaba nasıl bulabilim( bu webcamı onceki bilgisayarımda calıstırmıstım ama simdi baska bilgisayarda kurmaya calısıyorum ayrıca kurulum cd si filan yok) .....

Kameranın driver ı kurulmadığı için çalışmaması normal aslında.

Orite RN-3500 XP driver

Orite RN-3500 Vista driver

Driver'ı indirdiğinde kurma .exe (setup.exe) si yok ise şu adımları izle;

Bilgisayarım > Sağ tık > Özellikler > Donanım sekmesi > Aygıt Yöneticisi > buradaki soru işaretli veya ünlem işaretli aygıt üzerinde sağ tık sürücü güncelleştir e basıp açılan pencereden otomatik arama yapmadan yani kendim seçeceğim bölümünden geldikten sonra gözat butonuna basarak driver'ı hangi klasöre çıkardıysan (.rar içinden masaüstüne yeni bir klasöre çıkar) bu klasörü seçip devam et kendisi yükleme yapacaktır.