Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #3665
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
emir_aldemir55 adlı kullanıcıdan alıntı

SeLam ArKadaŞLar. Benim Bir Sorunum Var Resimde Gördüğünüz Gİbi.
NormaL bir ŞekiLde KOnuşma YaparKen Msn'm Donuyor. Ve 10-60 Saniye Arası Kendine GeLmiyor. Yanıt Vermiyor Dİyor. Ve SOnra OTomatik kendisine GeLiyor.

SÜrüm: Windows Live Messenger 8.1 + Siyah Tema Yama.
İşLetim Sistemi: Windows Xp + Vista Theme Yama
Virüs Programı: KasperSky

Şimdiden YardımLarınız İçin Teşekkür Ederim.

Messenger üzerinde kullandığın eklenti / eklentiler veya yamalardan kaynaklanıyor olabilir (yanlış anlaşılma olmasın XP'de kullandığınız Vista entegre programından kaynaklanmıyor). Eğer Kaspersky nin son sürümünü kullanıyorda Windows Live Messenger'a izin vermediyseniz arada bir Messenger'ı derin taramalardan geçiriyor (özellikle dosya aktarımlarında daha da zorluyor).

Messenger Discovery Live eklentisi kullanıyorsanız konuşma olduktan kısa bir zaman sonra da böyle yapabilir. Yani konuşma anında uyarılar çoğaldıkça (örneğin; oturum açan kişi, çevrimdışı olan kişi ve X kişi size konuşma penceresi açtı gibi birden geldiğinde) donma olabiliyor. CTRL + Alt + Delete tuşlarına basarak (veya görev çubuğu üstünde sağ tıklayıp) görev yöneticisini açtığınızda Windows Live Messenger'ın bir tane çalıştığını ve Discovery'nin ise iki tane olduğunu görebilirsiniz.

Alıntı
lazrail34 adlı kullanıcıdan alıntı

ya acil yardım istiyorum ben bilgisayara messengerii yüklemeye çalışsamda olmuyoo sanıırımm daha öncekii bi eklenttiymişş fakatt ne olduysa açılmıyoo patronun olu silmediğini solüyoo hiçç bi şekilde msn yükleyemiyorum açamıyorum bana yardım ederseniz sevinirimm acill durumm....

Messenger'ı kaldırmak yerine kurulum klasörünü sildiyse kalıntıları durduğu için kurulmada sorun yapacaktır. Aşağıda vereceğim linkteki küçük programı indirip kurun ve listeden Windows Live Messenger'ı bulup Remove tuşuna basarak kaldırın. Messenger için tekrar kurulum yapabilirsiniz bu adımlardan sonra.

Windows Installer CleanUp Utility