Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı
Messenger üzerinde kullandığın eklenti / eklentiler veya yamalardan kaynaklanıyor olabilir (yanlış anlaşılma olmasın XP'de kullandığınız Vista entegre programından kaynaklanmıyor). Eğer Kaspersky nin son sürümünü kullanıyorda Windows Live Messenger'a izin vermediyseniz arada bir Messenger'ı derin taramalardan geçiriyor (özellikle dosya aktarımlarında daha da zorluyor).
Messenger Discovery Live eklentisi kullanıyorsanız konuşma olduktan kısa bir zaman sonra da böyle yapabilir. Yani konuşma anında uyarılar çoğaldıkça (örneğin; oturum açan kişi, çevrimdışı olan kişi ve X kişi size konuşma penceresi açtı gibi birden geldiğinde) donma olabiliyor. CTRL + Alt + Delete tuşlarına basarak (veya görev çubuğu üstünde sağ tıklayıp) görev yöneticisini açtığınızda Windows Live Messenger'ın bir tane çalıştığını ve Discovery'nin ise iki tane olduğunu görebilirsiniz.
Messenger'ı kaldırmak yerine kurulum klasörünü sildiyse kalıntıları durduğu için kurulmada sorun yapacaktır. Aşağıda vereceğim linkteki küçük programı indirip kurun ve listeden Windows Live Messenger'ı bulup Remove tuşuna basarak kaldırın. Messenger için tekrar kurulum yapabilirsiniz bu adımlardan sonra.
Windows Installer CleanUp Utility
yardımın İçin TeşekkürLer. kaspersky'a İzin Verdim Sadece Plus Kullanıyorum discevery yok.
msn'yi sildim tekrar yükledim düzeldi. teşekkürler.