Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Tek Mesaj #1219

CrypTkeeR - avatarı
CrypTkeeR
Ziyaretçi
15 Temmuz 2008       Mesaj #1219
CrypTkeeR - avatarı
Ziyaretçi
29 Şubat 2008 Cuma 08:18 Jake Fen isimli Macar adam, esini korkutmak için kendini asmis pozu verdi. Eşi onu öyle görünce bayıldı..

Jake Fen isimli Macar adam, esini korkutmak için kendini asmis pozu verdi... Eve gelen es kocasini o halde gorünce bayildi..Kapiyi açik gören komsu kadin içeri girince iki cesetle karsilastigini sanip evi soydu.Topladiklari ile çikarken Jake kadina bir tekme atti. Cesedin canlandigini sanan kadin korkudan öldü..Jake beraat etti..

Ben birinci sınıf öğretmeniyim,kılavuz kitapta t harfini öğretmek için sınıfa balon getirmemi çocuklar oynadıktan sonra patlatmamı ve cıkan sesi sorup pat cevabına karşılık pattt tt tt tttt harfi diyerek t harfini öğretmemi istiyor.neyse sınıfa geldim balonları aldım çocuklar oynadı ve patlattım çocuklara sordum nasıl ses çıktı diye hep birden bağrdılar 'BOOMMM!!'

Ferrari'de türk krizi!! Belçika'da yaşayan Türk tekstilci, çok benzin tüketiyor diye Ferrari'sine LPG taktırmaya kalkıştı. Durumu tamirciden öğrenen Ferrari, parasını ödeyip aracı geri aldı!.
Son düzenleyen CrypTkeeR; 15 Temmuz 2008 22:57 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi