Arama


torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
19 Temmuz 2008       Mesaj #3678
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yahyacan adlı kullanıcıdan alıntı

Spider Player Kullanıyorum Wnamp Aynısı fkat Msnde NE dinliyorum Yeerinde cıkmıyor Ne yapmam lazım araştırdım fakatr bulamadım şimdiden sağolun

"Ne Dinliyorum" özelliğini kullanabilmek için gerekli olan bir .dll dosyasıdır. Spider Player bu .dll e hem uyumsuzdur hem de o .dll i kurulum klasörüne koysanız dahi görmeyecektir yani entegre olmayacaktır.

Ne Dinliyorum özelliğini kullanabileceğiniz müzik çalar programları;

Windows Media Player Classic
Winamp
Media Player Classic
Ares
Real Player (Messenger Plus ile)


Alıntı
ferid_unutmaz adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bu anlık ileti okunduktan sonra konuşma penceresi kapandıktan sonra onu tekrar nasıl okuya bilirim bilen cevap atsın hoşçakalın

İletileri daha sonra okumak için; onları bilgisayara depolamanız yeterli olur. Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > yandaki sekmelerden iletilere gelin, burada "Görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla" ve dilerseniz altındaki seçenek olan "Son konuşmamı yeni konuşma penceresinde göster" onay kutusunu doldurup tamam veya uygula diyin. Hemen altındaki yerdeki adresten size bilgisayarda hangi bölüme kaydettiğini göstermektedir.