Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
25 Temmuz 2008       Mesaj #30
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Plaj Çantası

plajc0
En havalısından bikinimiz, ona uyumlu havlu ve boncuklarla bezeli terliklerimiz ile plajın en kokoş kızı olmaya adayız. Kolumuzda da taşlı çantamızla salınıyoruz salınmasına da, güneş, deniz ve kum üçlüsüne karşı önlemimizi almayacak mıyız? Dışı sahilleri içi ise bizi yakan plaj çantamızın içinde neler olmazsa olmaz? Tabii ki bronzlaştırıcılar, "aman kapkara olmayayım" diyenler içinse koruyucu kremler ve gözler ve dudaklar gibi hassas bölgelere özel ilgi sağlayacak spreyler. Ee o çantayı sırf süs olsun die kolumuza takmadık; biz hem güzel hem akıllıyız. Msn Happy
plajc1
Güneşten korunmak isteyen ancak güneş kreminin yağlı görüntüsünden hoşlanmayanlar, evet size sesleniyoruz. Babe'den güneş koruyucu sprey yağsız formülü ile mükemmel emilim ve dağılım özelliğine sahip. Üstelik spreyi uyguladınız diye dakikalarca yatmak zorunda değilsiniz çünkü sprey suyla temasa dayanıklı. Ürünün fiyatı ise 35 ytl.
plajc2
Korunalım ama bembeyaz da kalmayalım diyen bronzsever kitle içinse önerimiz Glo Minerals'den Golden Bronzing Stick. 56 ytl değerindeki ürün sizi en doğal ve eşit şekilde bronzlaştırıyor. Cildinizde kesinlikle leke bırakmıyor.
plajc3
Gözler ve dudaklarsa, söz konusu deniz ve güneş ise kesinlikle özel ilgi bekleyen yerler. Güneşle birlikte kuruyan dudaklara, gerginleşen göz altlarına çözüm ise Shiseido'dan geliyor. Shiseido 71 ytl değerindeki göz ve dudak koruyucusu ile plaj ertesi gülümserken bile acıyan dudaklara son veriyor.