Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Tek Mesaj #919

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #919
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Hot Working Girl adlı kullanıcıdan alıntı

Günlük,
Onun bir anlık sinirine yenik düştügünü ikimiz de biliyoruz..Ancak galeyana gelecek kadar toy degilim artık.Ailesiyle küs olan bi tek o mu? HayırMsn Wink..Ve söylenecek çok söz var ama buraya yazıp ele okutmayacak kadar da akıllandım..Yerinde olsaydım özel hayatımızı bu kadar döküp düşmanı sevindirmezdim..O beni çok seviyor biliyorum..Ben de onuIn Love..O kendi kendini yerken belki istedigi her cümleyi dökemiorum buraya,düşündüklerini onun kadar iyi düşünemiorum, ama ben sogukkanlılıgımla onu teskin etmek adına hep yanındayımTenderBirgün cekip gidersem beni unutma günlükümWave

Alıntı
iRonX adlı kullanıcıdan alıntı

Kararımı verdim günlük artık eski iron olacağım.
Tey Tey. Wiggle Kimse umrumda değil.
Tek Eksiğim AİLEM yanımda DEĞİL eskisi gibi.( ailemi arkamda,bana küs bırakıp geldiğime pişman mıyım ? evet HystericMsn Dunno)Onları çok özledim. Tender Ama olsun. Ben hatalarımla benim. İzmirin tadını tek başıama da çıkarırım ki 4 milyon kişi var benden başka Msn Tongue

Bugün bu kadar erken yazmamın nedeni işte bu.Hayat benden o kadar çok şey götürdü ki..Artık bazılarınızın toz pembe baktığı gibi bakamıyorum hayata ya da baksam da hep siyah yanını görüyorum.Ben günler öncesinden konuşmuştum kankamla HOT WORKİNG ile.Hem kendi dertlerimi hem hayata bakışımı anlatmıştım uzun uzun konuşmuştuk.Fikirlerim değişti mi? Hayır!Septik bi ruh haliyle seyrediyorum etrafı..Bi insan bölesine bi nedenden dolayı geçmişte yaptıklarına pişman oluyorsa Gelecekte de geçmişte aldığı kararlardan pişman olması olası.Bu benim fikrim.Hayat tek bi kişinin etrafında dönmemeli.Çok daha önemli olaylar var insanların etrafında yaşanan.+ bi şey daha söylemeden geçemicem ''AİLE'' aile kavramı günümüzde o kadar basitleşti ki.Bence aile,daha yanında oturup yüzünü görüp elini tutmadığın biri için bırakılmamalı.Biliyorum büyük tepki almam olası belki de hiç tepki göstermezsiniz ama Ben böyle düşünüyorum.Biraz daha realist olmalısın kanka biraz daha.Çomak sokmaya çalışmıyorum.Beni en iyi tanıyanlardansın.Bu söylediklerim kendi doğrularım yanlış olma ihtimali de vardır elbet ama bana göre doğru.Sevgilere reel de inanç kalmadı ki bırak ......ı.

...

Bugüne gelecek olursak bu kadar dolmuşluktan sonra Bugün biraz rahatsızlandım ama şu an iyiyim halamlar geliyor sivastanTenderSonra istanbula geçcekmişiz düğüneCheerleaderHer neyse günlüğüm görüşmek dileğiyleWave