Alıntı
SüPeRsiN adlı kullanıcıdan alıntı Bugün bu kadar erken yazmamın nedeni işte bu.Hayat benden o kadar çok şey götürdü ki..Artık bazılarınızın toz pembe baktığı gibi bakamıyorum hayata ya da baksam da hep siyah yanını görüyorum.Ben günler öncesinden konuşmuştum kankamla HOT WORKİNG ile.Hem kendi dertlerimi hem hayata bakışımı anlatmıştım uzun uzun konuşmuştuk.Fikirlerim değişti mi? Hayır!Septik bi ruh haliyle seyrediyorum etrafı..Bi insan bölesine bi nedenden dolayı geçmişte yaptıklarına pişman oluyorsa Gelecekte de geçmişte aldığı kararlardan pişman olması olası.Bu benim fikrim.Hayat tek bi kişinin etrafında dönmemeli.Çok daha önemli olaylar var insanların etrafında yaşanan.+ bi şey daha söylemeden geçemicem ''AİLE'' aile kavramı günümüzde o kadar basitleşti ki.Bence aile,daha yanında oturup yüzünü görüp elini tutmadığın biri için bırakılmamalı.Biliyorum büyük tepki almam olası belki de hiç tepki göstermezsiniz ama Ben böyle düşünüyorum.Biraz daha realist olmalısın kanka biraz daha.Çomak sokmaya çalışmıyorum.Beni en iyi tanıyanlardansın.Bu söylediklerim kendi doğrularım yanlış olma ihtimali de vardır elbet ama bana göre doğru.Sevgilere reel de inanç kalmadı ki bırak ......ı.
...