Alıntı
talos adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar benim bi sorum var live messenger en son sürümünü kullanıyorum bilgisayarımın başına geçipte arkadaşlarımın messengerlerini açmalarına gıcık olmaya başladım messengerimin sadece bana ait olmasını nasıl saglarım
Yakında çıkacak olan Messenger Plus! Live'ın ihtiyacınızı giderebilecek bir şifreleme özelliği olabilir. Yayınlandığında duyuracağız.
Alıntı
atif adlı kullanıcıdan alıntı windovs live messenger ve çoklu oturum açma yamasınıda yükledim sorynsuz çalışıyodu 06.05.2006 tarihi itibariyle windovs live messengerin son sürümünü yükledim fakat çoklu oturum çama çalışmıyo son sürüm eski çoklu oturum açmayı desteklemiyormu ne yapmam gerekir
En son sürüm WLM çoklu oturum açma yaması aşağıdaki bağlantıda mevcut:
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Alıntı
ankaraturkey adlı kullanıcıdan alıntı kişi kartındaki msn adresi yerine başka bir adres yazılıyormu diye sormuştum bu yanıtı vermişin ilgin için teşekkürler ama bunu yapanlar var bende biliyordum ama aradan zaman geçice unutmuşum
bunun bir yöntemi vardı ama neydi hatta listemde bu yöntemi yapan biri vardı ama bunu farkedince sildim çünki öyle bir adresin olması münkün degildi mailinde nokta işareti kullanıyordu fason yani kişi kartında kendi ekledi beni listesine ben eklemeye çalıştıgımda böyle bir adres yok die uyarı verdi
şimdi fason oldugu için başkası sizi ekleyemiyor sadece siz ekleyebiliyorsunuz o kişiyi msn ye fason oldugu için
bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
saygılar
Email adreslerinde nokta karakteri olabilir, passport'a kayıtlı tüm email adreslerinde passport oturumu açılabilir, fakat gerçekte olmayan bir email adresini doğrulamak mümkün değildir. Aşağıdaki bağlantıda daha detaylı bilgi mevcut:
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma