Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2755
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Apty adlı kullanıcıdan alıntı

slmün aleyküm arkadaşlar ; şimdi bana çoook acil cvp gerekiyo

bilgisayarımın c:/documants and settings/administrator/local settings/temp klasörü içerisinde peydah olan 4 adet .gif uzantılı virüs dosyası kotayı yiyor... defalarca format attım norton dan tutun da spyware avast hepsini denedim bu virüsleri silemiyo silse de çok kısa süre sonra tekrar peydah oluyolar kotam inanılmayacak kadar hızlı artıorr bu ay 4.98 gb ile kapattım ama çok kısıttlı kullanarak bu virüsler sizce nerden neden ve nasıl bulaşıyorr lüttfen bi çö<üm bi çare.... eğer ki müsaitsenizz (msn adresi vermek yasak olduğundan adres kaldırıldı) adresnine yazmanızı önemle rica ederim şimdiden teşekkürler ... cvplarınızı bekliyorum...

eğer virüsse tam emin olmadığımdan dolayı senin dediğinden yola çıkarsak virüsün sağlammış yani C ye attığın formatın sonucu diğer sürücülerden kendini tekrar C ye kopyalıyor olması gerek.Bu durumda bütün sürücülere formatı çakman lazım Msn Inlove kolay gelsin

Alıntı
ener adlı kullanıcıdan alıntı

iyi akşamlar!
ben internet ağ şifremi nasıl değiştirebilirim?kablosuz kullandığım için çok ağıma giren oluyor bu yüzdende ben kopuyorum şifremi değiştirmek istiyorum ama bilmiyorummmMsn Sad

modeminin IP sini web browser ında aç ondan sonraki menuyu tam hatırlamadıım için o menu seni yönlendirecek ordan değişebilirsin.
Son düzenleyen ahmetgns; 3 Ağustos 2008 11:31 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi