Alıntı
grnbhrgl adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar benim birsorunum war msnde bir program yüklemiştim yazı için artık yazılarım sürekli
η
qaяєη tarzında cıkıyor. KAldırmama veya düzeltmeme yardımcı olurmusunzz acill
Messenger Plus! Live scriptlerinden birini yüklemiş olmalısınız. Yüklü olan Messenger Plus! Live scriptlerine bir göz atın ve ilgili yazı stili scriptini kaldırın.
Alıntı
_forever_ adlı kullanıcıdan alıntı
En son resmi WLM sürümü, WLM 8.5. Bu sürüme güncelleyip yeniden deneyin.
Alıntı
mervenur adlı kullanıcıdan alıntı msn adresimi sildim sifremi biliyorum ama eski msn adresimi yeniden istiyorum sifremi veriyorum kabul etmiyor gizli sorumu bir türlü hatirlamiyorum napicami da bilmiyorum lütfen yardim edin
cevap verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Maalesef adresinizi yeniden alamayabilirsiniz. Bu konuya bir göz atın:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Alıntı
sarPP_17 adlı kullanıcıdan alıntı Merhabalar 4,5 - 5 senelik MSN Adresim Donduruldu sanırım 
Birisi beni ekledi kabul ettim ve birşeyler yazdı ( Dosya yollama , Kabul etme olmadı )
Sonra MSN yi CTRL ALT DEL ile sonlandırdım. Sonra Giriş yapamadım.
e-Mail Adresime girebiliyordum bu olaydan 10 dk sonraya kadar sonra e-mailde gitti.
alterntif e-mail adresine yollayınca paroLa sıfırlama bilgilerini
parolayı değiştiriyorum ancak MSN den giremiyorum. sitesinden giriş yapmak isteyince ( e-ailime )
Bu Sorunu yazıyor.
Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı
Çok fazla sayıda kez bu hesapta oturum açma girişiminde bulundunuz. Geçici bekleme, başkalarının parolanızı tahmin etmeye çalışmasını engellemeye yardımcı olur.
İptal'i tıklatın ve daha sonra oturum açın veya şimdi parolanızı sıfırlayın.
Bu tarz sunucu tabanlı problemler için MSN Support'a ulaşmanız gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıyı kullanın:
https://support.msn-int.com/eform.aspx?productKey=messenger&ct=eformts