Arama

ADSL Teknik Destek - Tek Mesaj #63

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #63
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cettindir adlı kullanıcıdan alıntı

BİZİM İŞYERİNE TTNET HEDİYESİ BİR MODEM GETİRDİLER ÜYE OLMUŞLAR MODEM ALMIŞLAR. AMA NE YAZIKKKİ BEN ETERNET İE BAĞLANAMIYORUM NETTEN İNDİRDİĞİM KOLAY KURULUM PROGRAMI İLE SONUNA KADAR GELİO PİKATEL COMBOMAX BULUNAMADI DİYOR.TCMI DEN KENDİM GİRDİM IP ADRESİNİ FALAN GENE OLAMDI INT. EX. DEN GİRİYİM DEDİM OLMADI. RESETLEDİM OLMADI MODEMMİ BOZUK ACABA Bİ AKIL VERİN LÜTFEN Msn Cry

Modemde herhangi bir arıza veya bilgisayar tarafından görünmeme durumu yoksa modemi Ethernet girişine bağladıktan sonra Web Arayüzünden ulaşabilmeniz gereklidir. Ethernet girişinden başka bi modem deneyin ve bu bölümün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Modem diğer bilgisayarlarda kullanılabiliniyorsa bu aygıtta sorun yok demektir.

Internet Explorer adres çubuğuna 192.168.7.1 yazıp enter'layın. Yine açılmaz ise ethernet girişinizde sorun vardır. Harici bir ethernet kartı almanız gerekiyor bunun için, 10 ytl civarında.

Not: Ethernet girişleri on-board olarak görünür ancak PCI arabirimi üzerinden çalışır. Yani siz harici bir kart alıp takmış olsanız da farkeden herhangi bir durum olmayacaktır.

Alttaki ekten Web Arayüzünün yapılandırılmasıyla ilgili belgeyi indirip okuyabilirsiniz.
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: txt Pikatel ComboMax Web Arayüzü Kurulumu.txt (2.2 KB, 603 gösterim)