Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
4 Ağustos 2008       Mesaj #3752
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
_forever_ adlı kullanıcıdan alıntı

modemin markası loopcomm (usb)

http://www.teknotel.com/upFiles/downloads/manuals/LP_5011_manual_TR.pdf

Yukarıdaki kullanma kılavuzundan faydalanarak güvenlik ayarlarını nasıl geçici olarak kapatacağınızı öğrenebilirsiniz. Eğer bilgisayarınıza başka bir modem takıp deneme şansınız varsa sorunun bundan kaynaklanıp kaynaklanmadığından emin olabilirsiniz. Ayrıca yüklü olan anti-virus, firewall yazılımlarının da kapalı olduğundan emin olunuz. Windows güncelleştirmelerini yapmanızda da fayda var.

Alıntı
efsaneerol adlı kullanıcıdan alıntı

ben msn ye giremiyorum msn tusuna basıyorum ama hiç bir sey acılmıyorrr msn yi silip yeniden yukleyeyim dedim ama program ekle kaldır a girilmiyo hata verriyo aynen soyle yazıyor
( windows cannot find C:/ windows/ system 32/ rundll32 exe. Make sure you typed the name correctly and then try again.To search for a file click the start button and then click Search)
baktım system 32 dosyası var ama rundll32 exe yok acaba nasıl duzeltebilirim msn ye girmemem için bir fikriniz var mı format atmak haricinde olursa sevinirim?

Sisteminize virüs bulaşmış olma ihtimali oldukça yüksek. Güncel bir anti-virüs programıyla sisteminizi taratın. rundll32.exe dosyasını buradan indirip kopyalayabilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.