Arama

existenz - avatarı
existenz
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #3
existenz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Cristiano Ronaldo adlı kullanıcıdan alıntı

Ya bende de aynısı var.Bunun başka bir yolu yok mudur acaba?

ben nette yabancı forumlar da dahil hiçbir çözüm bulamadım maalesef. Ve dediğim gibi ben sözkonusu problemi ancak, format sonrasında ilk iş güncellemeleri açıp sp3 ü görüp ''oo sonunda çıkmış, topluca güncelliyim'' edasıyla direct sp3 ü update etip arkasından wlm ve diğer her pc de gerekli olmaz olmazların kurulumuna geçmiştim. Neticesinde wlm'i kurmam olanaksızlaştı. Anladım ki sp3 kaldırmak zorunlu ve kaldırdım. Akabinde sp3 hariç tüm güncellemeleri aldım ve linkini verdiğim güncellemeyi de kurarak wlm instal işlemini gerçekleştirdim sorunsuz bir şekilde. Görünen o ki; microsoftun bu sıkıntıyı yaşayanların artmasına paralel olarak varolan tüm windows güncellemelerini edinmeden önce sp3ü update etmekte yaşanılan bu problem hakkında bir makale hazırlamadan ya da fix yapmadan bunun maalesef başka bir çözüm yolu namevcut. Açıkcası şuan sorunsuz bir şelikde sp3 dışındaki tüm güncellemelere sahip bir şekilde messengeri kullanmama rağmen halen pcnin sağ alt köşesinde bana sürekli yeni güncellemeler hazır bekliyor da sunulan sp3 ü kurmakta tereddüt içersindeyim ne yalan söyliyim Msn Happy Her nekadar windowsun güvenli ve sağlıklı bir şekilde çalışması için varolan güncellemeleri sp3 öncesinde edinmiş olsam ve artık sp3 ü kurmakta bir sıkıntı olmayacağını düşünüyor olsamda Msn Wink
Sonuç olarak; bu problemi yaşayanların wlmyi kurmak için öncelikle Sp3'ü sistemlerinden kaldırmaları şart... Saygılar...