7.ağustos.2008 - perşembe
Semih Şentürk tarihe geçti Semih Şentürk, MTK ağlarına gönderdiği dört golle bir Avrupa müsabakasında en çok gol atan Türk oyuncu oldu
MTK maçının kahramanı olan Semih Şentürk, bir Avrupa karşılaşmasında dört gol atan ilk Türk oyuncu oldu.
5-0 sona eren karşılaşmanın ardından konuşan Semih Şentürk "Benim gol atmam önemli değil. Takımımız galip geldiği ve benim de buna katkı sağlamam beni mutlu etti. İlk yarıda Güiza'ya yardımcı olmay çalıştım. İkinci yarıda da gelen toplarda akıllı davrandım ve golleri attım" dedi.
Aragones'in yeni sisteminde kendisini Güiza'nın arkasında bulan Semih Şentürk "Milli takımdan dönüp takıma katıldığımdan beri Aragones benle çok görüştü ve yeni pozisyonumda çok iyi oynayacağımı söyledi. Ve ben de hocamın verdiği taktikleri yerine getirmeye çalıştım" diye konuştu.
Geçtiğimiz sezon adı 'Nöbetçi Golcü'ye çıkan Semih Şentürk "Benim için 'Nöbetçi golcü', 'Sonradan giren', ' ilk 11'de oynayınca yapamıyor' dediler. Ama ben bu söylenenler hiç kulak asmadım. Hocam bana şans verdiğinde görevimi yerine getirmeye çalıştım. Kötü oynadığımda eleştiriliyim elbette. Ama iyi olduğumda da insanlar iyi şeyler söylesin" dedi.
KAYNAK: Goal