Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #2810
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
taz_maniac adlı kullanıcıdan alıntı

Mavi Ekran HATASI

format atmayı biliyorum ve bir kaç kez attım. en son pc açıkkken elektirik kesildi ve geldi. ondna sonra mavi ekran hatası almaya başladım . bi kaç bişe kurcaladım ama mavi ekran hatası sürekli tekrarladı. bende format atmak için koları sıvadım lakin...

''bekleyin... '' yazısından sonra 152.6896 mb disk taranıyor diyor ve ya sürekli öyle kalıyor ya da F8 le onayla devam et çıkınca ve onaylyınca bilinmeyen disk hatası veriyor C: D: VE E: yi görmüyor.
wista kurmayı denedğimde de aynı yerde hata verdi ve windos nere yüklensin kısmında sürücü bulunamadı diyor.

şimdi ben hard diski çıkarmdan (garanti bantı var) ve servise göndermeden (il dışı olduğu için kargo ile gidecek ve kişisel bilgilerimin silinmesi ya da kopyalanmasını istemediğim için) bana bir çözüm yolu önerebilecek misniz?
teşekkürler...

Öncelikle sorunun bana kalırsa hdd leerinde bad sector olusmus onu gösteriyor tabi uzaktan ben ilk önce onu algıladım ve bu sorunun düzelmesi imkansızgibi bişey hdd leri değişeceksin.

Gelelim kurtarma meselesine onuda bbir başlık açarak açıklamıştım bu yöntemlerle kurtarabilirsin link aşağıda;

Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma

tabi biz orda diğer bir diske aktarmayı açıklamıştık senin bütün hdd ler gitmişse harici hdd takarak veya bir usb bellek kadar düşükse alacak bilgilerin usb bellek takarak halledebilirsin kolay gelsin Msn Inlove