Alıntı
hiaxisheytann adlı kullanıcıdan alıntı selamün aleyküm
seğerli forum yöneticileri bana yardımcı olursunuz diye geldim
benim toshiba L10 notbukum war canawar gibi çıktı maşş. ama bi sorun war tab tuşu yanlız bozuldu garantiye gönderdim serwis kabul etmedi yeni bir klawyede 100 ytlden fazlaya patlıyor
benim yapmak istediğim tab tuşunu tab tuşunuun altındaki shift tuşuna taşımak acaba bu mümkünmü nede olsa 2 tane şift tuşu war ben tab tuşunu çok kullanıyorum benim için büyük bir eksikli eğer yardımcı olabilirseniz çok sewinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler beni hi_axi_sheytann hotmail adresinden bilgilendirirseniz sevinirim
tab tuşunun işlevini shift tuşuna taşıyabilirmiyim nasıl yapabilirim pc im toshiba L 10
en kısa zamanda cewap bekliyorum
Tab'ı kullanma amacınız metinlerde bir sekme aralığı bırakmaksa (programcılar bunu çok kullanıyor) Ctrl+I kullanmaya ne dersiniz? Bu birleşimin bazı programlarda böyle bir sekme aralığı bıraktığını tesadüfen keşfettim. Her programda çalışmıyor.
Yok eğer Sekme tuşunun geçiş işlevini çok kullanıyorsanız
Google'da bir arama yaptım:
Change Keyboard Layout - Customize keyboard layout Change key shortcut Customize keyb keyboard capture - Customize keyboard layout Change keyboard key Customize keyboard l
Yukarıdaki sayfalarda ücretli ve ücretsiz programlar bulabilirsiniz sanırım.