Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Mayıs 2006       Mesaj #542
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
roccoksk adlı kullanıcıdan alıntı

bende dün pc me format attıktan sonra msn 7.5 i kurdum ama bir türlü oturum acamıyorum herseyi denedim ama yinede olmuyor sizce ne yapmalıyım başka???

Teknik bilgi vermeden yardımcı olamayız. Her şeyi denemekten neleri kastettiğinizi ve aldığınız hata kodunu belirtmeniz gerekiyor. Bu konunun ilk mesajında belirtmeniz gereken teknik detaylar mevcut.

Alıntı
zeki_ce adlı kullanıcıdan alıntı

Selam messengerin son sürümü liveyi yeni kurdum.Oturum açtığımda Windows installer messengeri yeniden kurmaya çalışıyor ve kapanıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Windows XP kullamıyorum.Şimdiden teşekkürler...

Windows Installer'ı yeniden kurmayı deneyin. Başarısız olursanız ilgili hata kodunu belirtin.
Downloading the Windows Installer 3.1 (v2)

Alıntı
SGP_K@JMER adlı kullanıcıdan alıntı

benim sorunum msn den hiç bir ses çıkmıyor ne pnline olan kişilerin nede titreşimden ses var hiç bir şekilde ses yok (NeutralizeR) adminim verdiğin önerileride tamamen uyguladım yine sonuç vermedi şimdi birde otamatik oturum açmama gibi bir sorun daha çıktı iyice bıktırdı beni bu msn msn live 8.0 kurdum sonra kaldırıp 7.5 kurdum ondan sonradır böyle makinada plus ta yüklü bunlardan hangisi sorun yaparki başka bişeyde gelmiyor aklıma

Alıntı
Mack adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar msn beta yükledim biraz fazla işlemci yediğinden 7.5 döndüm ama sesler çıkmıyor.Denetim masasından kendim ekleyim dedim ama olmuyor.Sesleri geri getirebilmek için defalarca onarma ve tekrar yükleme yapmama rağmen çözüm bulamadım...

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Ekteki zip dosyasını indirin, içinden çıkan msnmsgr75sounds.reg dosyasına çift tıklayın ve gelen soruyu onaylayın. Denetim Masası > Ses Efekti ayarları altından MSN Messenger seslerinin gelip gelmediğini kontrol edin.
Ek: msnmsgr75sounds.zip
Alıntı
mattafix adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar ben live messenger yukledim ama onda mail nutonuna bastigimda maillerimi goremiyorum.internet explorer istiyomuss..ama ben firefoz kullaniyrum acaba bu sorunu nasil cozebilirizzz.??

Internet Explorer'ın Windows'un bir parçasıdır. Kullanmıyor olsanız da, yerine alternatif bir tarayıcı kullanıyor olsanız da sisteminizde bulunmalıdır. Eğer sorunuz Messenger'daki tüm bağlantıların ve Gelen Kutusu bağlantısının Firefox'ta nasıl açılabileceğine işaret etmekse, şimdilik bu mümkün görünmüyor. En azından StuffPlug Live sürümü çıkana kadar. StuffPlug'ın böyle bir özelliği mevcut, fakat WLM uyumlu Plus! ve Stuffplug sürümleri henüz bulunmamakta.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.