Arama


Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
17 Ağustos 2008       Mesaj #4
Avatarı yok
Yasaklı

NASA


Astronotların birçoğu UFO’ları gördüler . Fakat kendilerine gözlemleriyle ilgili herhangi bir tartışmaya girmemeleri için emir verilmiştir. NASA’nın elinde UFO’ların yakın mesafeden çekilmiş pek çok fotoğraf ve filmi vardır.”
Dr. Garry Handerson

“ Uzayda bizim gidip keşfetmemizi bekleyen bazı ilginç hayat formları olabilir. Dünyadan başka yerlerde de hayat olabileceği ihtimalini kuvvetlendiren tanımlanamayan bazı objeler Dünya etrafında şimdiye kadar pek çok kereler izlenmiştir.”
Gordon Cooper Amerikan Astronotu

“ Hem çok üstün bir yaradanın bu uçsuz bucaksız evreni yaratmış olduğunu söylemek , hem de böyle bir evrende sadece bizlerin zeka sahibi varlıklar olduğumuzu düşünmek son derece abes kaçmaktadır.”
Donald Slayton Astronot

“ Aldrin, Ay’daki UFO’ların renkli filmlerini hem modülün içinden hem de Ay’a ayak bastıktan sonra çekmiştir.”
Prof. Dr. Vladimir Azhazha

“Geçmişteki şanlı günlerimizde ,söylemek istemediğimiz şeyleri söylememek ve diğer herşeyi inkar etmek mecburiyetinde bırakıldığımızda çok rahatsız olurdum. Bazı insanlar orada uzayda yalnız olup olmadığımızla ilgili sorular sorarlardı. Orada bir şeyler görürdük , garip şeyler.. Ama onlara hiç bir zaman doğruları söylemedik . Oysa biz ne gördüğümüzü biliyorduk ve bu konuda gerçekten hiç bir şey söyleyemiyorduk. NASA’daki Patronların “Dünyalar arası Savaş” çıkacağı ya da sokaklarda panik yaşanacağı gibi korkuları vardı. Bu yüzden sessiz kalmak zorundaydık. Ve şimdi , bu tür şeyleri yalnızca kabuslarımızda ya da belkide filmlerde görüyoruz ve bunlardan bazılarıı gerçeğe oldukça yakınlar.”

Apollo uçuşlarına devam edilmesi öngörülmemektedir; bu da NASA’nın Ay hakkında öğrenmek istediğini öğrenmiş olmasından ve Ay'ın başka varlıklar tarafından kullanılıyor olmasındandır. Günümüzde Ayın yörüngesinde son derece pahalı uydular dönmektedir. Bunlardan RAE uydusunun amacı Dünya gözlemevlerine kaliteli fotoğraflar sağlamak, Galaksi ve Galaksi dışının alçak frekansla taranma işlemleri, ya da Ay’da bulunan sondalar aracılığı ile uzaylılarla kontakt kurmak.

Hem NASA’nın hem de dünyanın çeşitli ülkelerinden UFO araştırmacılarının ellerinde Ay'daki varlıklarla ve UFO'larla ilgili sayısız belge, film ve fotoğraf bulunmaktadır. Bunları yalanlamakla UFO gerçeğini kimse değiştiremez. Vazgeçmek istemedikleri tutucu yaklaşımlar ise, insanların UFOlar konusunda meraklarının giderek artmasına ve bu konuda bireysel de olsa araştırmalar yapılmasına neden olmaktadır.

Kaynak: ufotrcx
Son düzenleyen Safi; 27 Temmuz 2016 15:29