Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #3825
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ressam61 adlı kullanıcıdan alıntı

herhangi bir filitre prg kurulu değil...msn discovery var onu haricinde birşey yok

Onu sadece misal olarak vermiştim. Internet Explorer yerine Mozilla Firefox kullanıp Windows Live Hotmail sayfasına ulaşmayı deneyin. Firefox ile açabilirseniz, Internet Explorer ayarlarında Güvenlik sekmesinden bölgeleri varsayılan olarak ayarlayıp tamam diyin.

Alıntı
ysg adlı kullanıcıdan alıntı

benim bir sorunum var. msn live aaçamıyorum. açmak istediğimde sistem dosyanızda live mssnger ile ilgili girdiler ad çözümlemesine engel oluyor diyor ve sistem hatası veriyor.bu ne demek ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

Windows Live Messenger'ı kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Oturumu tekrar açtığınız zaman messenger'ın kalıntılarını temizlemelisiniz. Kayıt defteri temizleyicilerden birini kullanarak temizleme yapın. Registry Mechanic, Advanced WindowsCare V2 veya TuneUp Utilities 2008 kullanabilirsiniz.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma

Alıntı
erwinrommel_1942 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar msn in gelen kutusunda bulunan adresler bilgisayarımda herhangi bir dosya içerisinde saklanır mı?

Windows Live Mail programı kullanarak postalarınıza bakıyorsanız

Windows XP için; C:\Documents and Settings\Bilgisayarın kullanıcı ismi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Mail\

Windows Vista için; C:\Kullanıcılar\Bilgisayarın kullanıcı ismi\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail\

Ancak tarayıcı üzerinden ulaşıyorsanız herhangi bir şekilde depolanma olmayacaktır.