Arama

Koç Burcu Özellikleri - Tek Mesaj #2

karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ

koc

Gezegen : Mars
Grup:Ateş
Uğurlu Renk :Ateş kırmızısı
Uğurlu Sayı:9
Uğurlu Taş:Pırlanta, yakut
Uğurlu Gün :Salı

Koç Burcu Genel Özellikler
Koç burcu yeni başlangıçları ve doğumu temsil eder. Koç insanı doğal, içgüdüsel, taze saf ve hayattan zevk alan bir yapıdadır. Çekingenlik duygusu ona yabancıdır. Koç burcunun başlıca niteliği, her zaman kesin olmasa da olumlu bir zeka düzeyi ve yüksek beyin kapasitesi göstermesidir. Koç insanı anlık tepkiler gösterir, bütün cesareti, enerji ve yaratıcılığı anlık bir meydan okumadır. Hiçbir şeyden çözülmemiş sorunlar kadar nefret edemez.uzun süre çabalaması gerektiğinde sık sık tahammülünü kaybeder.

Hayat onlar için heyacanlı bir maceradır. Her yönüyle hayatin tadini çikarmak isterler. Bazilari koçta bencillik niteliklerinin fazla olduğunu düşünürler. Çünkü o, başkalarinin kendi hakkinda ne düşündüğünü, hareketlerinin onaylanip onaylanmadiğini öğrenmeye çalişmaz. Başkalarinin onu bildiğinden şaşirtmasina izin vermez. Koç yaşamin her aninda daima bir meydan okuma davranişlari gösterir.

Koç kendini sinirlanmiş ve başarisi engellenmiş hissettiği anda, koçun içindeki savaşçi tabiat birdenbire canlanir. Bir koça birşeyi beğendirmek zor ve yorucu bir iştir. Bununla birlikte koçun yardimseverliğini reddettiğinizde karşinizda yaralanmiş ve hayal kirikliğina uğramiş bir insan bulursunuz. Çünkü aldirmaz görünmesine rağmen o, aşiri derecede hassas ve duygusaldir. Paylaşma ve yardim teklifinin reddi durumunda tepkisi depresif bir halde içe dönme olabilir, fakat kendini ilkel bir öfke ve kizgin bir hava içine sokar.

Koçlar ivir zivir ile uğraşmayi başkalarina birakir. Devamli yenilik peşinde olma dürtüsünü hayat boyu bastiramazlar. Aksi halde kişiliklerini kaybederler. Açiklik ve dürüstlükleriyle arasira diğer insanlari yaralarlar. Aslinda yaralama düşüncesi akillarindan bile geçmez