Arama

Başak Burcu Özellikleri - Tek Mesaj #2

karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Başak Burcu Genel Özellikleri
Başak huzur ve güven kaynağıdır. Başak duygusal anlamda nadiren tepki göstermesi nedeniyle diğer kişilere soğuk gözükebilir. Bunun nedeni şüpheci oluşları nedeniyledir. Bir yardımsever, alçakgönüllü, titiz ve takımın yetenekli elemanı olarak çok yükseklere tırmanabilir. Herşeyin dosdoğru ve kurallarına uygun yapılmasını istediklerinden duygusal insanlarla pek bağdaşamazlar. Sağlık ve temizlik kavramlarına aşırı düşkün olurlar. Kusursuz bir insan aradıklarından çok zor evlenirler. Maddesel şeylere düşkündürler.

Başaklar dış görünüşe fazlasıyla itibar ederler ve tutumlu olmayı aşırı derecelere vardırabilirler. Aileleriyle ve yakınlarıyla ilgilidirler fakat dışardaki kişilerce yanına yaklaşılması zor biri olarak görülürler. Başakların diğer göze çarpan özelliği de , kendilerine çok dikkat etmeleridir. Bu başka kişilerin sinirini bozabilir. Aşırı dikkatlilik sadece dış görünüşte kalmaz. Bu burcun üyeleri, iç dünyalarını da acımasızca incelerler. Kendilerinin ve diğerlerinin zayıf noktalarını görürler. Başak tarafından yapılacak bir eleştiri, karşı taraf için acı olabilir ama bunun içinde bir parça gerçekcilk hep vardır.

Başaklar haylazlık etmeyi de severler. İnsanlığın geri kalanından farklı olduklarını düşündükleri için korkunç züppe olabilirler. Güçsüz buldukları insanların sorunlarına burunlarını sokmak gibi bir adetleride vardır. Son olarak başaklar düzenli yaşama alışkanlıkları nedeniyle uzun ömürlüdürler. Yalnız yaşamayı çok severler. Arka planda olmayı isterler, istedikleri sadece başarılarıyla gündemde olmaktır.Yaşlandıklarında anlatacakları bir yığın öykü vardır. Çünkü hafızaları inanılmayacak kadar kuvvetlidir.