Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
26 Ağustos 2008       Mesaj #4
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Kirpiklerin Ok Ok Eyle

mas0
Maskaralar kesinlikle her kadının olmazsa olmazıdır. Makyaj çantalarının daimi elemanı, çantamız küçücük olsa bile her zaman onun için ayrı bir yer açılan biricik makyaj malzememiz maskaralar sayesinde gözlerimiz daha anlamlı, bakışlarımız baştan çıkaracak kadar çekici. Delip geçen bakışlar için kömür karası maskaralar mı, kirpiklerimizi uzatmak için hacim veren maskaralar mı yoksa bu yaz günlerinde suya dayanıklılığı önem taşıyan maskaralar mı? Ee maskara seçmek zor zanaat. O zaman gelin size biraz yardımcı olalım.
mas1
Mevsim yaz. Sürekli havuzda, denizde suyla içiçeyiz. Ama yine de kirpiklerimiz maskaranın nimetlerinden yoksun kalsın istemiyoruz. Öyleyse bizim aradığımız suya dayanıklı bir maskara. İlacımız ise Maxfactor'den Masterpiece Waterproof maskara. Ürünü güzellik marketlerinden 27.90 ytl'ye satın alabilirsiniz.
mas2
Yoksa dileğiniz, gözlerinizin karşınızdakini olabildiğince etkilemesi, kömür karası derinlik ile bakışlarınızın delip geçmesi mi? Evet diyenlerin tercihi Loreal'den Lash Architecte Carbon Gloss Maskara. Uzun süre kalıcı etkisi olan maskaranın fiyatı ise 29.99 ytl.
mas3
Çoğumuzun başının belası ise yolda yürürken aynanın birinden gördüğümüz ya da bir arkadaşımızın "aa yanağında siyah birşey var demesiyle" irkildiğimiz akan ve bulaşan maskaralar. Sephora ise bu derdimizi sona erdiriyor. Lash Plumper Watreproof adını verdiği maskara sıcakta terleseniz bile akmıyor, bulaşmıyor. Maskarayı 17.90 ytl'ye satın alabilirsiniz.