Arama

different35 - avatarı
different35
Ziyaretçi
28 Ağustos 2008       Mesaj #2894
different35 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yenı pc topladım ılk pc ım fakat yuksek kalıtedekı oyunları oynuyamıyorum aslında pc kaldırıcak kapasıtede fakat oyundan atıyor olay sole ; straglehold ısımlı oyunu aldım kurdum bılgısayara ve oynamaya basladım 25 30 dk sonra res attı pc kendıne ve actıgımda wındows cıddı bır hatadan kurtarıldı dedı hata raporu verdı , 1 kac gun sonra oyuna yenıden gırmeyı denedım gırdım yıne aynı olay bu sefer res yok ama masaustune attı yurutme hatası verdı . 1 2 oyun daha kurdum onlardada aynı problem basıma geldı oynuyamıyorum bır turlu. daha sonra medşa player calarken masaustunde ortasında gorsel sovda varken masaustunde sag tıkla acılan menuyu actıgımda florasan lambası gıbı kesık kesık acılmaya basladı kasmaya basladı gorsel sov varken kapattımı gorsel aktıvıteyı sorun yok , daha once olmuyordu bole bır problem pc oyunda res attıktan sonra oldu .
1. oyun oynuyabılmem ıcın ne yapmamm lazım
2. aceba benım parcalarmı uymuyor bırbırıne
3. ekran kartı hasar aldımı aceba ?
parcalar : amd 64 * 2 +4400 , asus m2n mx se anaboard, asus eah 3850 256 bit 512 mb ekran kartı , 2 gb ram kıngston , asus classıc chassis vento a2 kasa . lutfen yardımlarınızı beklıorum