Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #547
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
caner gözübüyük adlı kullanıcıdan alıntı

msn discovery aktif olduğu zaman çoklu oturumu açamıyorum. ama kapattığım zaman istediğim kadar oturum açıyorum. daha sonra tekrar discovery programını başlatıyorum. ama bu benim işime gelmiyor. çünkü çoklu oturum açamadığım zaman kapatınca açık olan oturumlarda kapanıyor. bunu nasıl eengelleyebilirim.

MSN Discovery Çoklu Oturum Açmayı Desteklemez, Bir Kaç Yöntem İle Açabilirsiniz Fakat Ufak Sorunlara Rastlıyabilirsiniz, Tavsiyem Discovery Kurulu İlen Çoklu MSN Açmayın. Discovery'den Çıkış Yaparsanız Açık Olan Bütün MSN'ler Kapanır Programlar Birlikte Çalışıyor. En İyisi Bilgisayarınız Açıldığı Zaman Bir Kez Başlat / Program MSN Discovery Kısmından Bir Kez Kapatın ve Tekrar Aynı Yerden Açın. Sorun Devam Etmez Sanırım.

Alıntı
ProkopiuSVon adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaslar msn sifrelemenin bir yolu varmı yani sifre girilmeden acılmayacak sekilde olacak sekilde.konustuklarımı deil komple msn programını sifrelemek için bir yama yada program varmı güvenlik kodu gibi birsey.Şimdiden tesekkurler.

Böyle Bir Şey Mevcut Değil, MSN'De Zaten Size Ait Bir Şifre Var Yapımcılar Programıda Şifrelemeye Gerek Olmadığını Düşüdüler Sanırım =)

Ancak Bizim Keskin Zekamız Sayesinde Böyle Birşeyide Mevcut Kılıyoruz Aklımda Yanan Işık İle Sizi Yönlendiriyorum,

Barbar Klasör Kilidi - Klasör Şifreleme Programı

Yukarıdaki Program Klasörleri Şifreler, Şifrelenen Klasörler Çalışmaz Hale Gelir.!

Programı İndirip Kurun Bilgisayarım / C / Program Files / MSN Messenger Klasörünü Şifreleyin ve MSN Çalışmaz Hale Gelsin.! Şifreyi Kaldırırsanız Klasörden Tekrar eski Haline Döner.

İyi Günler Msn Wink
Son düzenleyen Blue Blood; 10 Mayıs 2006 23:06 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi