Bizim Temel ajanliga soyunmus ve talimatlari ögreniyor tabi ajan oldugu için Temel ismi yerine takma isim kullanmasini söyleyip adini Mustafa koyuyorlar ve Temeli Ingiltereye gönderip oradaki ajanlarla tanismasini söylüyorlar.Temel Ingiltereye gidiyor ve burada ajanlarin bulustugu bir bara giriyor.Burada karsisina çikan birine tanismak için adini soruyor.Tabi ingiliz cevap veriyor:
-Bond,James Bond
James Bond da Temele adini soruyor ve bizim Temelde:
-Tafa,Mus tafa
Benim Oğlum Kopya çekmez ***
Tarh dersi öğretmeni okula davet ettiği bir veliye oğlunun kopya çektiğini ispat etmeye çalışıyor, veli ise oğlunun kopya çekmeyeceğini iddia ediyordu. Öğretmen iki adet kağıt çıkararak:
-Bakın bu ön sırada oturan öğrencinin kağıdı, bu da hemen onun arkasında oturan sizin oğlunuzun kağıdı.Şimdi sıra ile sorulara verdikleri cevaplara bakalım.
-Tabii, öğretmen bey.
-Bakın, ilk soru "İstanbul ne zaman feth edilmiştir?" İlk kağıtta 1453 yazıyor. İkincide de aynı cevap yazıyor.
-Öğretmen bey bu sorunun cevabını ben bile biliyorum. Benim oğlum bilemez mi?
- Devam edelim efendim. Bakın 2 . soru "İkinci Viyana kuşatması ne zaman olmuştur?" İlk kağıtta 1683 yazıyor. İkincide de aynısı yazıyor.
-Yahu öğretmen bey sinirlenmeye başlıyorum. Bizim oğlan doğru cevap veremez mi?
-Efendim sabredin. Bir soru daha devem edelim. 3. soru: "Kanuni Sultan Süleyman'ın kayınvalidesinin ismi nedir? İlk kağıtta "Bilmiyorum " yazıyor. İkinci kağıtta yazan ise şu: "Ben de bilmiyorum!"
Bir gün 75 yasinda bir ihtiyar sperm testi yaptirmak için doktora gider Doktor adama bir kavanoz verir ve:
- Bunu doldurup yarin bana getirin der
Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir Doktor kavanoza bakar ve bos oldugunu görür ve sebebini sorar Ihtiyar anlatmaya baslar:
- Doktor bey, dün gece sag elimle denedim olmadi, sol elimle denedim gene olmadi Karimi çagirdim, o da sag ve sol elleriyle denedi, agziyla denedi önce disini çikararak sonra disini takarak denedi gene olmadi
Baktik olacak gibi degil komsunun karisini çagirdik o da iki elini ve agzini denedi gene olmadi, deyince doktor kendini tutamamis:
- Naaptiniz, komsunun karisini da mi çagirdiniz?? diye sormus Ihtiyar yanitlamis:
- Napalim, açamadik su lanet kavanozu bir türlü açamadık