Arama

Astroloji - Fallar - Oğlak - Tek Mesaj #223

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #223
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - Cumartesi , 06.09.2008
Sevgili Oğlaklar bugün, Yay burcunda ilerleyen Ay etkisi altında Cumartesi gününe adım atmaktasınız. Etrafınızdaki insanlarla gayet dostça, gönül alıcı ve sevgi dolu bir şekilde iletişimde bulunmanızı sağlayan bu enerji, rahat tavırlar içinde olmanızı ve kendinizden emin hallerinizle, sevimli bakışlarınızla herkesi kendinize çekecek gücü bulmanızı da sağlayabilir. Duygu dünyanız o kadar etkileyici ve o denli güzelleşir ki, insanlar sizin üzerinizdeki bu hoş halin etkisinde kalabilir ve engin görüşlerinizden istifade edebilirler. Genç Oğlaklar bugün aşk konusunda her ne kadar durumlarını belli etmeseler de iç dünyalarında bir heyecan onları sıcacık sarabilir. Konuşmanızla, fikirlerinizle ve anlatmaya çalıştıklarınızla her türlü uyumu sağlayabilecek güçtesiniz. Huzursuzluktan uzak durmayı, kendi içinizde yarattığınız dünyanızı, sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmaya oldukça gönüllüsünüz.

Bugün kimileriniz için, haberleşme, iletişim, görüşme, kısa yolculuklar, eğitim öğretim ve zihinsel konularda ciddi olarak başlattıkları girişimlerin veya bazı düşüncelerin, dış dünyadaki insanlarla paylaşım günü olabilir. Bazılarınız katılacakları Açık Öğretim sınavı nedeniyle, yaşı daha ufak olanlarınız pazartesi başlayacak lise ve dengi okulların öğrenim dönemi nedeniyle heyecanlı olabilirler. Şimdi bütün bu konularda ilerleme zamanıdır ve ben bu durumda olan kardeşlerime başarılar diliyorum. Tabi ki bazılarınız bu açıdan gerginlik duyabilirsiniz. Bu gayet normaldir. Fakat sabırla beklemeyi bilmeli ve sonucu belli olana kadar kendinizi sakin tutmalısınız

alıntı.