Arama

GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
11 Eylül 2008       Mesaj #7
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi

Eğitim Fakültesi

Ad:  5.JPG
Gösterim: 480
Boyut:  41.9 KB
Fakültemiz, 2007-2008 Öğretim Yılı itibariyle İlköğretim Matematik, Eğitim Bilimleri ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümlerinde Lisans ve Yüksek Lisans düzeyinde faaliyetlerine başlamıştır.
Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi Bölümü, kuruluş çalışmalarını sürdürmektedir. Kuruluş çalılşmalarını tamamladığı takdirde öğrencileri ile buluşacaktır.
Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ve İlköğretim Bölümü Okulöncesi Eğitimi Anabilim Dalı açılması için Yüksek Öğretim Kurumu tarafından gereken izinler verilmiştir.

Ksu Eğitim Fakültesi Tarihçesi
Kahramanmaras Sütçü İmam Üniversitesi Egitim Fakültesi, 2809 sayılı kanunun degisik ek 30’uncu maddesine göre, 17.03.2004 tarihli Bakanlar Kurulu karariyla açilmasi kararlastirilmis ve bu karar 16.04.2004 tarihli resmi gazetede yayinlanarak yürürlüge girmistir.
2007- 2008 Öğretim Yılından İtibaren Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü ve İlköğretim Bölümü Matematik Eğitimi Anabilimdalında ilk öğrencileri ile buluşmuştur.

Eğitim Bilimleri Bölümü,
Fakültemiz Lisans Düzeyinde Pedagojik Formasyon derslerinin yürütülmesinin yanında,
Yüksek Lisans Düzeyinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Eğitim Fakültesi
Son düzenleyen Safi; 6 Şubat 2017 23:55