Arama


NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
12 Eylül 2008       Mesaj #3
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
sasemos adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba değerli msxlabs yöneticileri ve üyeleri

Uzun zamandır Mmsn'nin bu geç açılma sorunu ile boğuşuyorum, ama bir türlü soruna cevap bulamadım. Baya bi gezindim nette ama kesin bi sonuç bulan çıkmadı. Ben de bunun mededini sizden umaraktan yazmaya karar verdim; Mmsn'nin geç açılma sebebi ve çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

NOT: Kişi sayısıyla veya sürümlerle veya işletim sistemi ile olan bi sorun değil, amsn ile hemen açabiliyorum. 2-3 sn'de ama normal Msn live ile bazen 1 dk üzeri açamıyorum...

Geç açılma sorunu derken Windows Live Messenger işlemi mi geç başlıyor yoksa oturum açarken mi ciddi bir gecikme yaşıyorsunuz? Farklı adreslerde oturum açmayı denediniz mi? Aynı hesapta başka bir bilgisayarda da mı geç oturum açılıyor?

Alıntı
Peace_Bagcivan adlı kullanıcıdan alıntı

Ben 4 Arkadaş Kullanıyorum İnterneti İnternet BAglantımda Bır Sorun Yok Normal Sıtelere Rahatca Gırebılıyorum Fakat Msn Gırdıgım Saman 1 Dakıka Icınde Kendılıgınden Kapanıyo Ve Tekrar Baglanıyo Dogru Durust Öalısmıyo KabloyuSokup Yenıden Tajktım Ama Yıne Olmuyo Hata Neyden Kaynaklanıyo Acaba Bu Zamana Kadar Boyle Bır Sorunla Karsılaşmamıstım Lutfen Acıl Cevap

Ağ ve modem ayarlarınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Daha fazla teknik detay belirtirseniz çözüm önerisinde bulunmamız kolay olur.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.