Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
06:34, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 07 Aralık 2025 - 06:35
Arama
MaviKaranlık Forum
Makyaj Malzemeleri - Ruj ve Kullanma Teknikleri
-
Tek Mesaj #7
nünü
Ziyaretçi
12 Eylül 2008
Ziyaretçi
Golden Rose ile Dolgun Dudaklar
Birçok ünlü bizleri güzellikleriyle imrendirirken onların en güzel yönlerini seçip onlar gibi olmak için kozmetik ürünlerine sarılırız. Jennifer Aniston'un saçlarının parlaklığını isteyip, bir sürü saç ürününü takip ettiğimiz bile olmuştur. (: Onun saçı, bunun cildi, derken hiç şüphesiz en çok imrendiğimiz Angelina Jolie'nin dudaklarıdır. O dolgun ve güzel dudaklara sahip olmak çoğumuz için imkansız gibi görünse de, Golden Rose Lip Plumper ile hayallerimize bir adım daha yaklaşıyoruz! Golden Rose'un yeni dudak bakım serisi anında dolgunluk ve parlaklık veriyor. Aynı zamanda 29 günlük kullanımdan sonra kontür belirginleştirme ve nemlendirme özelliğine sahip olan bu en yeni ürün ile dudaklarınız gerçekten dolgunlaşıyor.
Yepyeni geliştirilmiş formüllü bu ürün içeriğindeki dudak dolgunlaştırıcı kompleksler ile dudağın içine kolayca nüfus ederek dudak dokusunun birbirine bağlayarak şişmesini sağlıyor. Dudaklarda yeni kolajen oluşumunu desteklemesi ile dudakların dolgun ve pürüzsüz olmalarını sağlayan Lip Plumper ile Angelina'yı bile çatlatacağız gibi görünüyor. Kullanım şekli çok kolay olan bu ürün için yapmanız gereken tek şey, temiz ve kuru dudaklarınıza bol miktarda uygulamak. En iyi sonuç içinse; her gece yatmadan önce 1 kez, gün içerisinde toplam 3 kez uygulamanızı tavsiye ediyoruz. Eğer illa "Kendi rujumu çok beğeniyorum ama dolgun dudaklara da hayır demem!" diyorsanız şeffaf renkteki seçeneğiyle rujunuzun altına kolayca sürebilir ve çekici dudaklara sahip olabilirsiniz. Ürünü bu aydan itibaren bütün Golden Rose satış noktalarından 14.90 YTL'ye edinebilirsiniz.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 06:35
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.