Arama


Gabriella - avatarı
Gabriella
Ziyaretçi
18 Eylül 2008       Mesaj #6
Gabriella - avatarı
Ziyaretçi
Hayatı

25 aralık 1914'de doğan Steve Rogers özel bir serum sayesinde insan üstü güçlere kavuşmuştur.İkinci dünya sırasında Amerika'nın en büyük süper kahramanı olarak görev yaptı.Avrupa'da Nazilerle savaştı ve Amerika'yı Nazi tehlikesine karşı korudu.
1945 Yılında bir uçakta süper suçlu Baron Zemo tarafından hazırlanan bir bombayı etkisiz hale getirmeye çalışırken bomba patladı ve kaptanın vücudu okyanusun buz gibi sularına gömüldü.
Damarlarında dolaşan serumun gücü sayesinde ölümden kurtulan ve okyanusun dibinde yıllarca donup kalan kaptanın vücudu onu bulan intikamcılar tarafından hayata döndürüldü.Kaptan kendine geldikten sonra bu ekibe katıldı ve zamanla liderleri oldu.

Bilgiler

Kaptan Amerika'nın kalkanı Adamantiyum - Vibranyum karışımı bir maddeden yapılmıştır ve yok edilemez.Şimdiye kadar hiçbir süper suçlu bu kalkana zarar verememiştir.Kalkan Hulk'un acı kuvvetine bile dayanmıştır.
Kaptan Amerika bir anda birden fazla düşmanla karşı karşıya kaldığında kalkanını bir bumerang gibi kullanarak aynı birden fazla kişiyi yere serebilir.
Ayrıca Kaptan Amerika yakın dövüşte kendi geliştirdiği boks ve judo karışımı özel bir teknik kullanır kostümü kurşun geçirmezdir ve süper çevikliği sayesinde bir mili dakikanın altında koşabilir.



Vikipedi
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.