Arama

Sonsuz Aşk - Tek Mesaj #112

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2006       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SENI ISTIYORUM.SIMDI !!!

Hicbir duygumu ertelemedim ben.Yasayacagim hicbir seyi sonraya birakmadim.Sonra diye bir seyin olmadigini biliyorum cunku.Hep yarina dair hayaller kurmak, gelmesi mumkun olmayacak zamanlari beklemek benim isim degil.Ask zamana meydan okur ama sen karsi koyamazsin ona.Orada durup oylece bekleyemezsin gelecegi.Bir adim atmalisin, bir el uzatmalisin aska dogru.
Askin anahtari cesaret degil mi yar? Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayi yasamak, bir sevdayi buyutmek icin? Kac gece yalniz gecti hesaplasana...Kac gece bir sonraki gunu dusunerek geçti. neler yapabilirdik, neler yasayabilirdik dusunsene...Her sabahi birlikte karsilamak vardi seninle.
sevismekten yorgun dusmus bedenini opucuklerle yeni gune hazirlayabilirdim.Gozunu acar acmaz ilk gordugun sey ben olurdum ve sen benim yuzumde Mutlulugu gorurdun.

Bu kentin her yerinde, herkesin icinde el ele dolasabilirdik.Girmedigimiz sokak kalmazdi.Bakislara aldirmadan sokagin ortasinda sarilip opebilirdim seni. bir sarkiyi sozlerini bilmesek bile bagira cagira soyleyebilirdik.Sonra bir filme gider, bir kitap okur, denize bakar, bir martinin bir lokma
simit kapabilmek icin vapurlarin pesinden bikmadan ucusunu izleyebilirdik.Paylastigimiz her an beynimize bir daha çýkmamak üzere kazinirdi.Ozlerdik birbirimizi delicesine. bir saati yalniz gecirsek, bir sonraki saati iki saatlik yasardik.Yasayamadigimiz o bir saatin acisini cikarmak icin.Peki biz ne yaptik? Aski bir bekleyisin sirtina yukleyip ona sadece uzaktan bakmakla yetindik.

Her an aski yasamak varken, her gun birbirimizi yeniden kesfetmek varken, bu yolda birer kasif olmak varken surgunleri yasamaya mahkum ettik birbirimize.Bu surgunluge son vermenin zamani geldi artik.Sana huzur vaadetmiyorum.Askta huzur arayan yanilir.

Ben tutkunum, en koyu, en deli sevdanin sozcusuyum.Onlar adina konusuyorum.Yarini olmayan zamanlarda hicbir seyi dusunmeden erimek adina konusuyorum.Gozlerinin icine bakip SENI SEVIYORUM demek istiyorum.Askin akisina kapilip hicbir kaygi duymadan gidebildigin yere kadar gitmek istiyorum.Kokunu icime cekmek, teninin sicakligiyla irkilmek istiyorum.Yasama senin adinla anlam katmak, mutlulugu bulmak ve bir daha kaybetmemek istiyorum.

Seni istiyorum...Yarin, obur gun, obur hafta, obur ay, obur yil degil, SIMDI!

Revo.
Son düzenleyen Blue Blood; 13 Mayıs 2006 21:43