Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
23 Eylül 2008       Mesaj #36
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Doğru Nem

cild0
En güzel giysimiz cildimiz sloganlarıyla, kozmetik dünyasının devleri bizlere cilt bakımının ne kadar önemli olduğunu birçok kez anlattılar. Ergenlik yaşımızı sivilcelerle uğraşarak ve onlara sinir olarak atlattıktan sonra şimdi de yoğun bir nemlendirme sorunu yaşıyoruz. Bizlerin bu nemlendirici yüz kremlerinden çektiğimiz ne olacak bilemiyoruz ama soğuk kış günlerinde doğru nemi bulamayan cildimizin bizlere ne anımsattığını gayet iyi biliyoruz: Kupkuru ve çatlaklarla dolu bir cilt! Bu aşamada soğuk günlerin öncesinde yüzümüz için iyi ve doğru tip bir nemlendirici seçmek çok önemli bir hal alıyor! Nemlendiricinizden memnun değilseniz ya da cilt tipinize uygun bir nemlendirici bulamadıysanız işte sizlere birkaç öneri:
cild1
Sebamed'in günlük nemlendiricisi normal ve kurumaya meyilli ciltlerin gençliğini ve elastikiyetini korumak için günlük cilt bakımında ve makyaj altında kullanmak için oldukça ideal. Ciltte yağlılık hissi bırakmadan nemlendiriyor ve besliyor. PH 5,5 değeri ile asit maddelerine karşı cildinizi dış etkenlere karşı bir kalkan gibi saran bu kremin fiyatı 25 YTL.
cild2
Gün içinde güldüğünüzde, kaşlarınızı çattığınızda, alnınızı kırıştırdığınızda, cildinizde oluşan mimik kırışıklarından rahatsızsanız bu gece nemlendiricisi tam size göre! Her gece yatmadan önce düzenli kullanıldığında, cildinize mükemmel nemi ve gençliği sağlayacak olan bu kremin fiyatı ise 32 YTL.
cild3
Eğer sizin cildinizin kuru gözükmesi için soğuk havaların kapıda durmasına gerek yoksa ve zaten kupkuru bir cilde sahipseniz endişe etmeyin, ROCHydra'nın kuru ciltler için içerdiği besleyici bakım içeriğiyle cildinizi her nemlendirdiğinizde istediği suya kavuşturacak. İçerdiği Afrika patentli shea butter ile nem dengesini koruyarak kuru cildinize ihtiyacı olan bakımı sağlayacak. Ürünün fiyatı 41 YTL.