Arama

Anlayana - Tek Mesaj #112

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mayıs 2006       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kavuşmamızın alfabesini en derin duygularımla sesleniyorum



< öylesine bir gündü, yeni değil de sanki geçmiş günlerden biriydi, öyle gibiydi… Kaç gece koynuma hasretini alıp uyumuştum. Kaç gece yalnızlık sancısıyla kıvranıp durmuştum. Öyle acımasız dıki geceler, gökteki yıldızlar yüreğime atılan birer taş gibi gelmişti bana. Yinede her şeye değerdi bekleyişim. Bütün yollar sana çıkıyordu ama ben asıl senin yolunun benimkiyle kesişmesini bekliyordum. Aylar geçmişti. Hep vardın ama bir tek o an yanımdaydın. Biraz yabancıydın bana, birazda tanıdık. Şaşkındık, şaşkınlığımız çok fazla yansıyordu yüzümüze, göz göze gelmek hiç bu kadar zor olmamıştı, bir bakıştan bin anlam çıkarmak buna denirdi işte. Yüzümüzde birbirimize ait izler arıyorduk bakarken, ne çok duymuştum sesini ama sanki ilk kez konuşuyordun, ilk kez söylediğin cümleler sahibiyle bütünleşiyordu. Düşündükçe gülüşün yüzüne, sessiz olan her şey konuşmuştu içimde. Yine sözler bir türlü çıkmıyordu ağzımdan.


Oysa boynuna sarılıp <<SEN AYLARDIR BEKLENEN, SEN YILLARDIR ÖZLENENSİN>>

Demek istiyordum. Hava serin değildi ama ben titriyordum. Kelimeler hiç bu kadar zor olmamıştı bana, ne zaman bir şey söylemeye kalksam, her seferinde bir şeyler oluyordu, sözcükler ağzımda donuyordu. Sıcaktın dokunmasamda yansıtıyordun. Biraz önce titreyen ben artık terliyordum. Aşktı bu biliyorum ama bunu kendime bile itiraf edemiyordum. Farkında değildin belki, belki ben belli etmiyordum. Ama yıllardır koruduğum yıllardır kimseye açamadığım topraklarımı çoktan teslim almıştın bile. Sınırlarımdan içeri girmiştin bir kere. Yüreğimin en gizli en kuytu köşelerinde sen vardın artık.

İtirazsızdım belikli mutluydum. Belliği beni şaşırtan mutluluğun ta kendisiydi. Harfleri tükenmez bir kavuşmanın alfabesindeydim. Ve ben okumayı sanki yeniden öğreniyordum. Şimdi bu sevdayı bana yaşattığın için kendimi şanslı hissediyorum.< YA SEN OLMASAYDIN >diye düşünmüyorum. Çünkü sen varsın. Çünkü sen içimdesin, çünkü sen hayat kaynağımsın.

Biliyormuşsun çölde bulabildiğim bir avuç su olsan, bitmeyesin diye içmem seni, nerede olursan ol benimle kal.

Ben bu yürek attığı sürece seninleyim!



<<Hoşça kal>>