Hiç bir kelebeğin uçuşunu gözlerinle takip ettinmi?
Yada bir tırtılın olanca zayıflığına karşın yaşayabilmekiçin verdiği çabayı izledinmi?
Yağmur damlalarının yere düştüğü an çıkardığı sesi dinleyip kendini eşsiz bir bestenin notaları arasında dolaşırken buldunmu? Hiç geceye doğru kaybolan güneşi izledinmi? Yada Yepyeni bir günün doğuşunu?
Yarın ne olacak diye düşünmeden akşam küp gibi sarhoş olana kadar içtinmi? Yorgunluktan dizlerin kırılıp yere düşene kadar dans ettinmi? Çok beğendiğin bir filmi izledikten sonra gözyaşlarını yada kahkahalarını gizlemeden çıkabildinmi sinemadan? Bir konsere gidip boğazın yırtılıncaya, sesin kısılıncaya kadar bağıra çağıra eşlik ettinmi şarkıcıya? Bir çiçeğin kokusunu içine çekerken, bir ormanda yürürken, bir ceylanın koşuşunu, bir balığın yüzüşünü izlerken doğada milyonlarca yıldan beri süren o müthiş değişimin heyecanını hissettinmi?
Delicesine aşık oldunmu birine "Senin için herşeyi yapabilirim" dedinmi ona? e bunu derken kendini huzurlu hissedebildinmi?
"Bunları yaptım" diye düşündüğünde mutluluğun aslında ayrıntılarda gizli olduğunu fark ettinmi?
Yapmadım diyorsan Gerçeken Yaşadınmı sen?
Ben Yaptım
Ve <<<YAŞADIM DİYORUM>>>...
Eğer yeniden başlayabilseydim yaşama ikincisinde daha çok hata yapardım kusursuz olmaya çalışmaz, sırt üstü yatardım Neşeli olurdum ilkinde olmadıgım kadar. Çok az şeyi ciddiyetle yapardım Temizlik sorunum olmazdı aslında.
Daha çok riske girerdim, seyahat ederdim daha fazla, daha çok güneş doğuşu izler daha çok dağa tırmanır daha çok nehirde yüzerdim, dondurma yerdim doyasıya, Gerçek sorunlarım olurdu, hayali olanların yerine. Yaşamın her anını gerçek ve verimli kullanan insanlardanım ben.
yeniden başlayabilseydim eğer...
Yalnız mutlu anlarım olurdu.
Yaşam budur zaten, anlar sadece anlar sizde ANI yaşayın...
Yeniden başlayabilseydim eğer
İlk bahar pabuçlarımı fırlatır atardım ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla, Bilinmeyen yollar keşfeder, Güneşin tadına varır Çocuklarla oynardım bir şansım daha olsaydı eğer;
Ama işte Seksenbeşimdeyim Biliyorum Ve Ölüyorum
YAŞAM NEDİR DİYE SORANLARA...
Son düzenleyen ayabakan; 26 Eylül 2008 02:33
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi