Arama

Anlayana - Tek Mesaj #1649

SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
27 Eylül 2008       Mesaj #1649
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Yüreğimdesin....

Kokun ruzgara dolar eser de
Sarar sensizlik her nefeste
Bilirim gun gelir ya$anir seninle
Bu kadar severken bitemez ki boyle

Kokun hala icimde her ruzgar esi$inde daha da bir doluyorsun icime. Sensiz kaldim i$te sensizlik sariyor beni her nefeste. Sensizlik bu ali$mam gereken ve ali$acagim ali$mak zorunda oldugum. Hayalimde senle ya$anacak cok guzel gunler var diyordum artik onlarda yok. Biz cok zamansiz ayri du$tuk bir birimizden bu kadar cok severken, bu kadar yakinken mutluluga bitti i$te. Bitmemesi gereken bir a$kti bizimkisi. Ogrendim bazen sevmek hicbir $eye yetmiyormu$ derlerdi bana cok sacma gelirdi bu cumle $imdi ben bunlari ya$iyorum senden uzakta senle.

Bilirim gun gelir ya$anir seninle
Bu kadar severken biz yenilmeyiz
Hic kimseye hicbir seye
Olmuyor bir tanem olmuyor

Ben seninle ya$iyorum bu a$ki ama sensiz. Nasil tek ki$ilik ya$anir deme bu a$k ben ya$iyorum. Hic kimseye anlatamadim bunu sensiz olmadigini, sensiz yapamadigimi kimseler dinlemedi canimdan saydiklarim bile gormuyorlar $imdi benim halimi. Olmuyor senden uzakta sensiz yapamiyorum artik bitsin istiyorum bogulmalarim, cigliklarim ama bitmeyecek.

Yureginden uzaklarda caresiz
Sen canimin parcasi alnimin yazisi
Yoksun nasil ya$arim ben sensiz

Yureginden uzaklardayim ama yuregimdensin sen benim canimdan bir paraca icimde ya$ayan diger yanimsin. Sen yoksun soyle ben ne yapayim. Bizim $arkimizin altina bunlari yazmayacaktim ben ama bunlar du$tu bizim a$kimiza. Ben $imdi istemedigim bir hayatin kucagina adim adim gidiyorum bilmiyorum $imdi sen hangi yurege dokunuyorsun hangi elleri tutuyorsun hangi goz gozlerine degiyor bil ki yureginden uzaktayim ama yuregimdesin ve senin yerin yuregim
alıntı