IKEA'dan Dekoratif Çözümler
Her gün, yaşadığımız stres ve karmaşanın içerisinde bazen tek düşünebildiğimiz evimize gidip güzelcene bir mayışmak ve rahatlamaktır. Ama elimize her geleni bir yerlere tıkıştırdığımızdan çoğu zaman bırakın oturacak yer bulmak eşyalar üstümüze düşmesin diye savaştığımız bile olur. "Eğer evim artık bana hitap etmiyor, bir değişiklik istiyorum ama ne?"diye feryat ediyorsanız hiç üzülmeyin, IKEA ev ürünleri imdadınıza yetişiyor.
7'den, 70'e herkese hitap eden ürünleriyle evinize yenilik ve modayı taşıyan ürünleriyle bir trend haline gelmiş IKEA'nın 2009 kataloğundan eviniz için rengarenk kanepeler, masalar veya dolaplar seçerek güzel evinize hoş bir ambiyans katabilirsiniz. Akla gelebilecek her türlü ev ürününe sahip olan mağazalarındaki Showroom'ları gezerek fikir edinebilir, kafanızda tasarladığınız geniş gardırobu ya da büfeyi IKEA elemanlarından yardım alarak mağaza bilgisayarlarında hayata geçirebilirsiniz. Geniş renk yelpazesi ile aradığınız her ürünün, her rengini kolayca bulmakta mümkün. 689 YTL'ye edinebileceğiniz bu koltuk ile favori diziniz arasına artık kimse giremez!
Etrafta uçuşan eşyaları bir kenara yığmak yerine, odanıza uygun renk ve desenlerde satın alacağınız hoş kutular ile dağınık görüntüden kolayca kurtulabilirsiniz. Fiyatı 20 YTL olan bu kutulardan değişik boyut ve renklerde bulmakta mümkün.
Adres:
IKEA Bayrampaşa
Forum İstanbul, Kocatepe Mahallesi
Çanak Bölgesi- Bayrampaşa