Arama


CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
3 Ekim 2008       Mesaj #1
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
İdeal Kadının Yeri Tespit Edildi!
Tanrı, her ırkın kadınına ayrı güzellikler vermiş. Kendi kadınlarımıza laf ettiğimiz yok. Aşağıdaki listeye girememiş olmaları, olası "kendi ırkına torpil yapmışlar" eleştirilerini engellemek için. Geniş düşünmekte fayda var. Türk erkeğine en uygun kadını, her ırkın en iyi özelliklerini bira araya getirerek buluyoruz...
YAZI: OKAN CAN YANTIR

Yemek kültürü
Türk erkeğinin damat tadına eri yakın yemekleri Meksikalılar yşpıyor. Et ve baharat ağırlıklı mutfakları bizimkine oldukça yakın. Amerika Kıtası'ndaki kadınlar arasında, Brezilyalılardan sonra en sıcakkanlı ırk olmaları da ayrı bir avantajları.

Kalça
Kalça dediğimiz zaman aklımıza şüphesiz Brezilya ırkı gelir. Bu güzelliğin sebebi, kızların küçük yaşlardan itibaren samba kültürü içinde büyümüş olması ve bu dansın temel hareketlerinin kalça İle ilgili olmasıdır. Ülkenin kuzey bölümünde yaşayanlar koyu tenli; gü­ney bölgelerde yaşayanlar ise daha açık tenlidir. Bu ırkın fiziksel gü­zelliğinin ardında, sömürge zamanında ülkeye gelen Portekizlilerle kolay kaynaşmış olması vardır. Bu yüzden, diğer Güney Amerika ülkelerine (İspanyol hakimiyetinde kalmış) oranla, daha farklı ırksal yapıdadırlar. Bikini üreticilerinin tanırım kataloglarında genelde Bre-zilayalı mankenleri kullanması boşuna değildir.

Saçlar
Sarışınlara ayrı bir sempatimizin olduğu gerçek. Bt)* düşkünlüğümüzü, "Sarışının adı, esmerin tadı" cinsinden veciz sözlerle kamufle etme çabamıza karsirj hepimizin gönlünde "san" sev­dası vardır. İsveçli kadınlar genelde "sarışıfvfnavi göz" bileşimiyle anlatılır. "Ülkenin kadınlarının ortak noktası, saç­larının "altın sarısı" rengidir. Bu renk, dünyanın her tarafında bu ırkın adıyla anlatılır. Gerçi, kozmetik endüstrisinde yaşanan gelişmeler, ülkemiz sokakla­rında da, en az İsveç'te olduğu kadar sarışının dolaşmasına yol açtı. Eğer bu ürünler, genetik yapımıza etki ederse, iki nesle kalmaz İsveçlilerden daha sarışın kızlarımız olur, orası kesin.

Göğüs
Kalça yapısındaki üstünlük nasıl Brezilya'ya aitse, göğüs güzelliğinde de Venezüella'nın bariz üstünlüğü var. Bu özelliklerini belgeleyecek sayıda dünya güzeli de yetiştiren bir coğrafya orası. Venezüella kadınının en belirgin özelliği; vücudunun diğer bölümlerinin güzelliği ne olursa olsun, göğüslerinin güzel olması. Türk erkeği olarak, göğüs güzelliğine düşkünlüğümüz olduğu sürece, Venezüella topraklarına akma planlarımız var olmaya devam edecek.

Yüz orantısı
Böyle bir liste yapıp, o listede Çek hatunlarına yer vermemek ayıp olurdu. Sadece ayıp olmakla kalmaz, insanlık suçu olurdu. Çek hatunları, genel güzellik açısından her zaman "en iyiler" listesinin en üst sıralarında yer alır. En belirgin özellikleri ise yüz güzellikleridir. Hatta bilim adamlarının "altın oran" şeklinde adlandırdıkları kemik yapısına en uygun kadınlar bu topraklarda yaşar. "Altın oran", kısaca, Yunan heykellerinde gördüğümüz "Afrodit" tipine denk geliyor.

Bacaklar
Bu alandaki tartışmasız favorimiz Ruslar. Irksal avantajlarının yanında, küçük yaştan başlayan spor alışkanlıkları, ortaya son derece iyi bir sonuç çıkarıyor. Ülkedeki 18 - 30 yaş arası kadınların bacak boyu ortalaması çoğu Avrupa ülkesinde, aynı yaş grubu içinde yer alan erkeklerden bile daha uzun.

Konuşma şekli
İtalyan kadını konuşurken mimikleri, el ve kol hareketlerini çok kullanır. Avrupa'da yapılan bir araştırmaya göre kadınlar, Fransızca konuşan erkekleri; erkekler ise İtalyanca konuşan bayanları seksi buluyor.

Bağlılık
Kültürlerinde geyşalık vardır. Yavaş yavaş unutulmaya yüz tutmuş olmasına rağmen geyşalık, Türk erkeği olarak, arayıp da bulamadığımız bir özelliktir. Huzur vericidir, yaptıklarımızın hesabını sormayıcıdır, hizmet edicidir. Daha ne beklenir ki.

Gözler

Göz güzelliği denince, akla ilk Acem kızları gelir. Doğal sürmeli gözleri en büyük avantajları, vücutları­nın büyük bölümü, rejim kuralları dolayı­sıyla kapatılmış oldu­ğundan, dikkatimiz is-{gr istemez gözlere kayıyor. Bunda, o sür­meli gözlerin hiç mi payı yok; elbette var. Üstelik, iranlı kızlar, ül­keleriyle ilgili var olan önyargıların aksine, yaşam tarzı olarak, jöatılı hemcinslerinden aşağı kalmaz rahatlıkta.

İdeal kadın
Yaptığımız incelemeler ve hesaplamalar sonrasında anladık ki, ideal kadının yaşadığı nokta, san dairelerle gösterilen yerin tam ondası. Belki de Atlantis... Dileyen, gidip aramakta özgürdür. Bulabilme ihtimalinizin düşüklüğünü göz önüne alacak, eldekılerle yetinmenizi tavsiye ediyoruz.

Kaynak: ESQUIRE
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 16 Nisan 2016 17:33
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...