1-Şu anda size sadık olmamıza güvenip, gevşemeyin. Kari Kraus'un sözünü hatırlayın: "Bugün size sadık olan, yarın başkasına da sadık olabilir!"
2-Evlenme teklif etmekten korkmayın! Ama ilişkinin hemen başında yapın. Cesur olun.
3-Seviştiğiniz kadına "geldin mi?" diye sormayın Böyle bir şey olursa, mutlaka belli ederiz! Emin olun.
4-Etkilemeye çalıştığınız bir kadına, asker arkadaşınızmış gibi "oğlum, ağbi" diye hitap etmeyin. En harbi olanlarımız bile, böyle konuşan bir adamla yatağa girmeyi düşünmez.
5-Çıplak bir adamın, ateşli olanını makbul sayanz. Yatakta "cool" takılmayın. Her şeyin bir yeri ve zamanı var... Unutmayın.
6-Saç, sakal, bıyık ve favorilerde aşırı süslemelere girmeyin. İdeal erkeğimizin babamız olduğunu hatırlayın! Boşuna yılbaşı ağacına benzeyip de, alay konusu olmayın.
7-Evinize ilk defa geldiğimizde, lise arkadaşıymışız gibi davranmayın. "Mutfaktan alsana... Bana da getirsene" türü teklifsizlik çağrışımlarını, özensizlik olarak algılıyoruz.
8-Eğer beş yıllık karınız değilsek, "sırtımı kaşı" demeyin. Bu bir "yakınlık" değil, "öküzlük" olarak aklımızda kalır.
9-çiçekleri çok severiz. "Ben ritüel adamı değilim" bahanesi hiç inandırıcı değil. Elinde çiçek olan bir adam, kendi sevgilimiz değilse bile, bize çok cazip görünüyor.
10-Romantik erkekleri hâlâ seviyoruz. İlk sevişmede, gözlerimize bakıp "seni seviyorum" deyin.
Kaynak: ESQUIRE